ahojte baby, sorry ze sa pytam taku blbu otazku..ale ako to robite aby z vas semeno po sexe vyslo hned? :// ja s tymto mam problem uz skoro vyse roka... neviem ako ho dostat hned zo seba von. (pytam sa vazne, rozpravala som sa o tom aj s kamoskami, a ich tiez trapi tento problem..)
Semeno...
vas by mali dat do reality show typu big brother, by mal narod o zabavu postarane:))
no lebo to vsetkym pripada ohromne vtipne, ze to ty riesis :)
Ked sa ma naozaj teda nieco netyka ako hovorite, a neriesite to, tak hadam nebudem davat rady inym ludom, ktori to ASI potom riesia, nemyslite? Naco sa starat do veci ktore idu mimo vás?
Alebo to skus vyskakat na svihadle.
Tak ked ich ludia neriesia, tak potom naozaj nerozumiem naco do takych tém prispievajú. :-)
Nie, neodujem sa :-) kvoli tomu, ze napisem,ze som cakala inu radu/reakciu... som sa odula? "ODULA" som sa mozno akurat tak naozaj preto, ze si sa do mna navazala, podla mna uplne zbytocne. Kedze si naozaj nemyslim, ze je potrebne hadat sa s neznamymi ludmi a uz vobec nie cez nejake hlupe forum.
Vies, kolko je veci, ktore "sa podla mna musia nejako dat", ale nedaju sa? Ak taku zakladnu vec nedokazes pochopit, tak zbohom...este sa v zivote natrapis :-D
no vyplach pošvy, jak pise tpch. ale to treba zbehnut za lekarom alebo mozno kupit v lekarni nejaky pripravok, ak to vobec predavaju, a ak, pochybujem ze volnopredajne,a urcite ti to rozhasi vnutorne prostredie. proste ludia taketo veci neriesia.
nie my po tom neprahneme, ale ani to neriesime..tak ked to do mna da, tak asi mozem ocakavat, ze to bude vytekat a kedze ejakulat je celkom husty, tak nemozem cakat, ze to zo mna vytecie ako voda
jedna otazka este: myslis si, ze vsetko sa da vyriesit? lebo pride mi to divne, ze ked ti tu viac ludi napise, to sa neda (lebo prakticky sa to neda) tak ty sa odujes, ze taku radu si nechcela...nuz tak bohuzial, ked sa neda, tak sa neda..nic s tym neurobis
Dobre... chapem, len ma proste zarazaju taketo situacie kde sa ludia naozaj tvaria ako keby sa ich to netykalo..a nie je to blbe,ze sa to neda?... Podla mna sa to musi nejako dat.