ahojte baby, sorry ze sa pytam taku blbu otazku..ale ako to robite aby z vas semeno po sexe vyslo hned? :// ja s tymto mam problem uz skoro vyse roka... neviem ako ho dostat hned zo seba von. (pytam sa vazne, rozpravala som sa o tom aj s kamoskami, a ich tiez trapi tento problem..)
Semeno...
gymnasticke cviky :) boze toto su teda problemy
Vianocnicka-to strkanie prstov a ineho materialu, ci casti tela, vacsinou prebieha uz pri sexe...
stahovat posvove svalstvo? Tym posunies mile spermie oboma smermi, ako nadol, tak aj nahor :-DDD
Vyborna rada :-D
Prirodzene:)
Aby ste dostali spermie von zo svojho tela je dobré kvoknúť si do širokého drepu, prípadne stáť s naširoko rozkročenými a v kolenách mierne pokrčenými nohami a sťahovať pošvové svalstvo.
Nikdy sa zospodu nesprchujte a ani sa nesnažte dostať ejakulát von prstami. Prúd vody, príp. prsty by ho totiž mohli zatlačiť ešte viac dovnútra vagíny namiesto toho aby ste spermie takýmto spôsobom dostali von. Strkanie prstov môže poškriabať sliznicu vagíny a zvýšiť riziko prenosu HIV a iných sexom prenosných ochorení. Pohlavné orgány si len omyte zvonku.
zbohom, zlaticko
tpch o tebe uz mam svoj nazor, nestracam cas s niekym ako si ty, maj sa
čo chce pre boha ??
tajomna, tak ja mam podstatne viac ako tvojich sladkych 28 rokov :-D
A ked ty srandujes, aj my mozeme srandovat, nie?