Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Semeno...

1angelina23

Pozri, nenapisala som to sem kvoli tomu aby som tu vytvarala nejake virtualne hadky s osobou ktoru absolutne nepoznam, tak by si sa mohla spamatat trosku a prebrat sa. :-) Lebo zacnem pochybovat o tvojich "NE-pubertalnych" zaujmoch.

maruska123

a inak, sama som ti napisala, ze ajtak to vsetko zo seba nedostanes, ani vytlacenim..a heatherka to potvrdila..tak co este chces?

1angelina23

Jajka.. nehovorim ze je to obrovsky problem,jednoducho ale myslim, si ze je to vec s ktorou sa kazdodenne normalna sexualne aktivna zena stretava ak nie kazdodenne tak sa s nou urcite aspon raz za zivot stretne. Tak mi povedz kam som to mala napisat?... A neviem co tu riesis, problem neproblem pozri sa na temy, 13rocne trubky tu riesia, ze sa nemaju o com rozpravat s frajerom a tak podobne... tak si myslim, ze toto je uz mierne realnejsia tema.

maruska123

no vies, my mame aj ozajstne problemy a nemame cas riesit taketo kraviny ako ty v zivote

a jedina trubka v tejto teme si ty...ked ta TRAPI tento problem pubertiacky

1angelina23

Nuz.. ocividne si tu riesite nejake chore kompelxy,... kedze reagujete na veci,na ktore odpoved dat neviete.Keby vidim temu,v ktorej pomoct nemozem tak asi nereagujem,nie?Toto nie je forum aspon podla mna, urcene na spoznavanie a prejavovanie svojich osobnych nazorov, jednoducho som chcela radu, normalnu...to je celé... a nie rozoberanie, pubertálnosti,nepobertálnosti, alebo typy odpovedí "pouzivaj viac servitok", co logicky moze napadnut aj mna anie nekaku trubku vo fore. Tak láskavo sa zdrzte komentarov,pokial su zbytocne. Ďakujem :-)