ahojte baby, sorry ze sa pytam taku blbu otazku..ale ako to robite aby z vas semeno po sexe vyslo hned? :// ja s tymto mam problem uz skoro vyse roka... neviem ako ho dostat hned zo seba von. (pytam sa vazne, rozpravala som sa o tom aj s kamoskami, a ich tiez trapi tento problem..)
Semeno...
No tak asi neexistuje sposob, akym sa to da, to je take tazke pochopit? Jedine vyplach posvy ta zbavi vsetkeho, co je na tom nepochopitelne?
moja, ale ...to sa nedá :)nechápeš?
Ok baby a vy sa zase tvarite ako keby ste to nikdy nezazili a prahnete po tom aby to z vas vytekalo cele dni...Ako keby to bol len moj problem,ok kazdy mame to svoje. Ale ano Jajka presne tak, cakala som ze zareaguje zena,dievca ktora mi da nejaku normalnu radu a nie "to sa nedá".. chcela som tak vela?
Urcite to zo seba dostanes von. Bud teraz, alebo o 9 mesiacov.
tak na toto fakt neviem co ti uz napisat, ved to je automaticke, aspon som si to doteraz myslela.
a este raz, aj tak z teba nevyjde vsetko.
predpokladala som ze normalne po sexe ides na wc, ze potlacis, a ze chces aby z teba vyslo hned vsetko a chces to nejakym zvlastnym sposobom dostat von lebo ti z nejakeho zvlastneho dovodu velmi prekaza, ked ta troška vyjde von az po par hodinach - a myslis si ze existuje nejaky sposob, ako to urychlis
mozno som to nebola ja? nech sa paci, mas priestor si to skontrolovat....nebudes ma obvinovat za prispevky inych ludi...este mi napis, ze to ja som ti napisala, ze mas sexovat v skafandri, ci co tu niekto napisal
a suhlasim s jajkou - ty si cakala na radu-chod na wc a tlac? to ta mohlo napadnut aj samu..lebo neviem ako inak by si tie spermie chcela dostat von--nepisem to ustipacne ale normalne, aby si ma tu nezacala zas obvinovat
Dnes su vsetci nejaki podrazdeni, nebude to splnom Mesiaca?
skus sa nad sebou trochu zamysliet. das sem otazku, ludia ti na nu odpovedia, ze na to neexistuje riesenie, ake by si chcela. ty miesto toho , aby si prijala to co ti sem napisalo zhodne asi sest ludi, sa tu stale hadas - a tvrdis, ze sa divne chovame my?
jajka ale ona napisala zatlacit, A to som nerobila :D
Neviem kto mi to poradil, mozno si to nebola Ty... ale kadzdopadne ocvidine chces silou mocou hrať akusi virtualnu sebavedomu fromu zeny, ktoru nikdy netrapil trivialny problem,a silou mocou sa len chces do mna navazat a hadat sa so mnou, takze to ukoncime.
Inac rada by som ta stretla naozaj v reale, a bola by som celkom zvedava na tvoje spravanie, to je druha vec.
Ale rozhodne,odmietam dalej prispievat do tejto temy, pokial sa budes nadalej spravat takto divne a tvarit sa ze som ti zjedla veceru, kvoli jednej otazke ku ktorej nemas co povedat.