Super prsia + stihla linia

kikusqa788

presne tak. judíniová čo to propaguje má za sebou neviem aké plastiky, dúfam, že tu nie je nikto kto si myslí, že by takej postavy dosiahla tým, že brala nejaké tabletky

Natalia12

S výrobkom super prsia som veľmi spokojná, prsia sa mi spevnili môžem povedať že sa cítim sebavedomejšie čo je pozitívum nakoľko mi to skrášlilo dekolt. Odporúčam taktiež komunikácia s predávajúcim tohto produktu prebehla veľmi príjemne.

neloaa

Tabletky na zväčšenie poprsia - -odkaz odstránený- Pomohlo mi to. Užívam teraz 2. mesiac a prsia mám väčšie a plnšie.

neloaa

Tabletky na zväčšenie poprsia - -odkaz odstránený- Pomohlo mi to. Užívam teraz 2. mesiac a prsia mám väčšie a plnšie.

patulik99

Ja som so superprsiami úplne spokojná. Tiež sa mi asi po týždni prsia zväčšili o 1 cm a doplnok užívam už asi 2 mesiace aj s krémom. Konzultovala som to aj s lekárom a ten nenašiel žiadne negatíva, ani v zložení a môže sa kombinovať s HAK. Nezavodňuje ani nič, nedráždi žalúdok. Za mna 100%, ak by mal niekto záujem si o tom bližšie prečítať alebo objednať, ja som ich našla tu: -odkaz odstránený- Takže určite sa neboj, všetko je ok ;-)

Filip TT

Myslíš, že v niečom vzrástla tvoja hodnota, keď máš väčšie prsia?
Tvoja hodnota vzrastie, keď budeš mať väčšie srdce. Napríklad takéto:
www.youtube.com

:-)

mimľais

Podla mna su super..ja som si ich kupila, lebo som hladala nieco prirodne..lebo som potrebovala upravit kramy a hormony som uz do seba pchat nechcela..okrem toho, ze som si upravila menzes..tak som si zvysila i sebavedomie :) :) :) :) :)