Super prsia + stihla linia

STELA 155

Tieto tabletky beriem druhé balenie a schudla som 1,5kg, aj cvičím, ale nie som taká hladná a lepšie mi spaľuje. Prsia mám pevnejšie, myslím, že aj väčšie. som prekvapená, ale naozaj to funguje, pretože aj kamarátke, ktorá mi to odporučila to zabaralo podobne.

jola87

ja som pouzivala superprsia a som spokojna. prve vysledky uz po dvhoch tyzdnoch . teraz berem mesiac a som o cislo vecsja. pokial si chces este pomoct skus aj cvicit prsne svaly. pozri tento odkaz www.zdravystyl.eu

zvacsenieprs

3 tyzden to berem ale mam ktomu aj krém hej je to celkom fajn. ale este moc vidiet to neni zatial:) ale cítim ze su plnsie

karolina.

Zvacsenieprs...pocuvaj ty beries tie tabletky stihlalinia, ze.? kolko ich uz beries.? ako tak citam ze 2 cm..to je celkom fajn..

zvacsenieprs

sydney bud rada leb oja priberam na zadok mne sa uklada tam tuk takze ani priberat nechcem aj ekd neviem ale ani nechcem lebo nechcem nosit kufor :-/

jankaaaaaaaaa

sydney prsia rastu do 22rokov. hovorim, ze si pribrala-zvacsili sa ti len prsia. kazdej zene sa tuk uklada inde
a budem sa opakovat, ale keby za rast prs u teba mohla hak, tak po vysadeni sa ti hned zmensia