Zacala som to brat berem to dva tyzdne a o 1cm zatial mam plnsie prsia ma to nejaky vyznam pomoze mi to alebo kym to berem ? nekdo skusenosti? neni mi ztoho zle vsetko je poriadku nepribrala som ani ale ci nejaek zle skusenosti?
Dakujem
Super prsia + stihla linia
na taketo ja veru nie som :D
ja som pouzivala superprsia a som spokojna. prve vysledky uz po dvhoch tyzdnoch . teraz berem mesiac a som o cislo vecsja. pokial si chces este pomoct skus aj cvicit prsne svaly. pozri tento odkaz www.zdravystyl.eu
3 tyzden to berem ale mam ktomu aj krém hej je to celkom fajn. ale este moc vidiet to neni zatial:) ale cítim ze su plnsie
Zvacsenieprs...pocuvaj ty beries tie tabletky stihlalinia, ze.? kolko ich uz beries.? ako tak citam ze 2 cm..to je celkom fajn..
jankaa
Prsia rastu do 25..
Ja chcem mat prsia..co mam robit? :D to je take nespravodlive ze jeden ma a druhy nie..ach jo..
sydney bud rada leb oja priberam na zadok mne sa uklada tam tuk takze ani priberat nechcem aj ekd neviem ale ani nechcem lebo nechcem nosit kufor :-/
sydney prsia rastu do 22rokov. hovorim, ze si pribrala-zvacsili sa ti len prsia. kazdej zene sa tuk uklada inde
a budem sa opakovat, ale keby za rast prs u teba mohla hak, tak po vysadeni sa ti hned zmensia
prisaham ze som nepribrala,praveze som dost schudla. mozno som len mala oneskoreny vyvin :D