Ako sa vyrovnat so smrtou rodinneho milacika?

Majesty

Mne sa to tiez stalo, clovek co ma psa rad to zoberie ako strata clena rodiny (mozno nie uplne ako cloveka, ale predsa). Neda sa s tym vela robit, len vyplakat, prekusnut, ist dalej. Nanestastie sa s tym neda nic robit. Ale v srdci zostane vecne.

Laurina22

Vela ludi povedalo,ze to je len pes,ale pre mna nie,cakaval ma ked som isla z prace,rano ma cakal pri dverach,valali sme sa po zemi,hrali sme sa,oddychoval pri mne,nohy mi zohrieval...a zrazu tu nie je...som jedla syr a uz som nechcela vybehla som na terasu ze mu dam zvysok lebo on to miloval az potom som sa zastavila ze tu uz s nami nie je...

maruska123

ja som smrt nasho psa dost vazne niesla, par dni som si poplakala, potom to preslo, teraz mame ineho psika tej istej rasy, tak aspon si clovek mysli ze ho mate vzdy pri sebe...niekedy si aj mena popletiem...ale ked sa pozrem na foto tak sa mi tisnu slzy do oci, ach jaj

Laurina22

My sme ho nasli v kontajneri minuly rok,jeho surodenci uz boli zmrznuti.

On bol taky vdacny psik,nerobil zle,z fotiek srsi aky bol s nami stastny a spokojny.Vsetci sme ho velmi lubili.

A aj tak svojmu osudu neunikol.

Ja neviem preco mi Boh berie veci ktore mam tak rada.Stale a stale.

veves

chapem ta, az mam slzy v ociach. mne pred rokom a 8 mesiacmi zomrela macka (mam aj ine ale tato bola zvlastna, bola jak clovek v tele macky, mala som ju radsej nez ludi). kazdy den ked vstanem si na nu spomeniem, kazdy den mam slzy v ociach a ked nikto nie je naokoli tak aj placem, vselico mi ju pripomenie, nehovoriac ked vidim vo filme taku macku.
niekoho to prejde za mesiac, niekoho nikdy. ziadne ulahcenie neexistuje, lebo aj keby existovalo tak ti ostanu vycitky ze sa chces zbavit aj posledneho placu co mas pre nu. plac, plac, po case pride otupenie a ostane len bolest

jajka001_

mne nedavno umrelo morca, tiez som ho mala presne sedem mesiacov. mozno sa to neda porovnavat ale tiez mi bolo smutno aj ked som neplakala. s morcatom si nevybudujes taky vztah ale aj tak.

eam

Ja ťa chápem, presne toto sme prežívali pred rokom. Našu yorshirku tiež zrazilo auto. Strašne sme všetci plakali / dokonca sa môj opil, čo nikdy nebol a nie je/, je tomu rok a stále sa mi tlačia slzy do očí a ostane v našich srdciach. Obstarali sme si novú yorshirku a robí nám veľkú radosť.