Ako sa vyrovnat so smrtou rodinneho milacika?

0mega

To byvate v byte ci v dome? A vadi ked stena nema s kym byt cez den? Ono vydrzi dlho same.. Len treba cistit podlahu :)

hviezda01

...to mi je vlemi luto,my mame doma tiez takeho milacika,raz sanam stratil na 24 hodin,vtedy som skoro zosalela,ale nastastie sa nasiel...som sama zo seba nechapala,ze aka som mimo zo psa,ale naozaj,kto to nam doma,tak nepochopi.....drzim palce,aby to cim skor prebolelo..:-(

Laurina22

Nie,nemoze byt v dome.Nema s nim kto byt cez den.

Nechce steniatko na zimu,tak to mysli...

Ach moj milacik:-(((((((((Preco musel takto zomriet?

0mega

A o rok nebude zima? :)
Ved to nemusi byt hned stena, alebo doma byt nemoze ?

Grief is itself a medicine. ~William Cowper, Charity

Laurina22

Otec nechce teraz psika,ze nemame ho kam dat a bude zima a mrznut,ze az na jar.

A k priatelovi nechcem psika,bol by stale sam.

Helus

Mila Laurina je to smutne,aj my mame doma psika s ktorym som zila 8 rokov,ale uz 5 mesiacov byvam na inom konci mesta,ale ked pridem k detom,tak ten pes sa ide zblaznit.Preto viem,ako sa teraz citis.Odporucam ti cim skor,si zadovazit noveho psika treba aj z utulku.Moja kolegina mala choreho psika,ktoreho museli dat utratit mal nejakych 14 rokov,ale velmi trpela tym.Povedala ze uz to viacej nechce zazit,take utrpenie,ze nechce psa.Bola velmi smutna,a mala na vsetko nervy.Potom jej syn doniesol domov psika,a z smutnej zeny zrazu bola ina zena,plna energie a zivota.

jajka001_

mna este po par tyzdnoch zarazi ked idem okolo chovproduktu ze ci mu nejdem nieco kupit.
heh a ked som to vravela niekomu kazdy len ze aaa, mne uz tolko morciat/skreckov/mysi/potkanov pokapalo.
ale pes je pes, to je ovela blizsie zvieratko.

maruska123

laurina asi najlepsie by bolo zaobsatart si steniatko cim skor...aspon mne to pomohlo aj celej nasej rodine...niekto to nedokaze hned spravit, ale podla mna je to najlepsi sposob ako sa s tym vyrovnat..steniatko ta zabavi a budes sa mat zas komu venovat a koho lubit