Ten,kto neberie psika ako clena rodiny,nepochopi,ale dnes nam zrazili nasho rodinneho milacika,7 rocneho psika.
Cely den len placem,ako ste to zvladli vy?
Neda sa...
My sme si chceli s priatelom kupit Bisonika,ale on by bol stale sam:-(A este ani spolu nebyvame,len by sa trapil...
nemozes na par dni odist prec ? mozno to pomoze na neho nemysliet a ked sa vratis, mozno to bude viac prebolene...
cas vsetko zahoji...strata milovaneho clena rodiny velmi boli,ale casom to prejde,ja viem,ze to znie ako klise,ale je to pravda...:-((...uvidis,ze bude lepsie
Myslela som si,ze dnes bude lepsie ale opak je pravdou:-((((
ACH KOKR!! Jeden kamos ma kokra.. A tiez cierneho, tiez este len stena.. Ti su zlati..
Tak neviem no, zase jar nie je daleko :) par mesiacov..
A co vyhrievana voliera? ;)
a ako sa volal , chudáčik ?? :((
ANo on chodil...ku krbu chodil tam spinkaval
A vyhradit mu izbu ?
A bezne ak je pes vonku, tak moze donutra, tak na "navstevu" ? :)
Lenze mi nechce mat ocikane a okakane cele parkety a koberce Omega
Hviezda cierny kokrspaniel
Najčítanejšie články
Máte obavy zo zdravia vášho budúceho bábätka? Zájdite si na genetické vyšetrenie.
Najčítanejšie vo fóre
Tlačové správy
Chcete si užiť cestovanie? Tieto aplikácie vám nesmú v iPhone chýbať
McDonald’s spúšťa predaj náplastí, ktoré pomáhajú dvakrát
Máte pocit, že je toho na vás veľa? Spomaľte na ostrove zdravého životného štýlu
Nie je lekár ako Váš Lekár. Poliklinika Váš Lekár radí, kedy stačí odpočinok a kedy sú potrebné antibiotiká
Aktuálne na ZDRAVIE.sk
Staré a exspirované lieky nepatria do koša, sú nebezpečným odpadom. Zbavte sa ich takto!
Farmaceut: Vitamín D je symbolom imunity, strava nám zabezpečí len 10 % potrebného množstva
Emocionálna inteligencia nie je len vrodená. Môžete ju aj získať, hovorí terapeutka