mam mat strach..?

Príspevok v téme: mam mat strach..?
lenush

mala som dostat kramy 14teho a este stale sa nedostavili.. mam za to silny vytok cervenkastej farby, ale menstruacia to nie je. spala som s priatelom, ale vzdy to bolo s ochranou.. no raz som mala pocit, ze nam praskol kondom, pretoze po sexe toho zo mna vela vyslo.. je mozne ze som tehotna, alebo ze mam nejajky zapal..?

Lenush

davam si prihlasku na tri vysoke :) ale s mojim priemerom ma hadam niekam zobrat musia :) velmi chcem studovat ekonomiu alebo manazment

driny4

lenush, uvidíš ako to bude,, hlavné je že si už pod kontrolou,, ))) Pôsobím na základnej škole ako vychovávateľka som v školskom klube ako vychovávateľka a učím hudobnú a výtvarnú. Pritom študujem diaľkovo slovenský jazyk a náuku o spoločnosti, tretí ročník..Ty sa snaž dostať na tú výšku teraz kým si mladá, lebo v mojom veku to je už o život:-))

Lenush

driny.. vcera ked som zobrala tie tabletky tak som dostala kramy, a teraz mam znova iba to spinenie... hnedej farby.. a krvacanie nikde.. musim mat nejaky zapal alebo neviem s cim to moze suvisiet.. ucis na zakladnej, alebo na strednej? a ake predmety?

nadovka

Ja mám podobný problém. Mala som dostať 19-teho a stále nič. Beriem aj hak, ale tento mesiac sommala penicilín.