mala som dostat kramy 14teho a este stale sa nedostavili.. mam za to silny vytok cervenkastej farby, ale menstruacia to nie je. spala som s priatelom, ale vzdy to bolo s ochranou.. no raz som mala pocit, ze nam praskol kondom, pretoze po sexe toho zo mna vela vyslo.. je mozne ze som tehotna, alebo ze mam nejajky zapal..?
mam mat strach..?
o.k. lenush,, tak v pohode študuj,,, a tomu sa povie zodpovedný prístup k životu,, HAK je HAK, tú kondómy nenahradia...)) E zas bude svet krásny ružovýýý, že??? a čo vlastne študuješ???
no mas pravdu s tou medicinou :))) zajtra ti dam znova vediet ako som dopadla, ok? ;) ale ty si ma trochu upokojila, takze uz sa nebojim, uz len som zvedava co bude. a som si ista, ze sa uz s priatelom bez tabletiek milovat nebudem .. :)
tehotná podľa mňa byť nemôžeš,, pretože ja si pamätám, že mne zistili pri prvom dieťatku tehotenstvo v takomto čase ako si teraz ty - týždeň mi meškali,, a celý plodový obal aj s bábatkom mal veľkosť 1,5 cm..a Cysty sú v tvojom veku časté,, nebudem mudrovať nad ich vznikom a pôvodom,,, lebo to presne neviem,, ale viem, že to holky asto mávajú,, a dá sa to vysušovať injekciami, alebo niekedy to stačí iba sledovať a samé sa to vstrebe..Inak to je medicína,, ideš k lekárke,, a ona Ti káže kúpiť babytest..)) Ale buď kľudná,, teda ja by som na tvojom mieste bola
a este mi povedala, ze je to velke 3,5cm
taka som rada ze ta tu mam lebo neviem kto by mi s tymito vecami poradil :)
verim ti :) dufam teda ze to bude tak ako hovoris, no uvidi sa zajtra rano ked si spravim babytest. a teraz je ten vytok jasnocervenej farby, ale je stale slaby a hustejsi. a rano bol este taky vodovy a svetly. teraz sa mozme vratit k tej cyste :) co to vlastne je? je to nebezpecne?
lunushka,, inak ako si na začiatku spomínala, že zo začiatku to bolo vodového charakteru,, tak to mohlo súvisieť s tou cystou.. A podľa mňa,, by ti to betón na sone videla,, ak by si bola tehotná,))) NEMBOJ)))
LENUSH!!!,, tak to je o.k. podľa mňa,,, ak by si bola tehotná,, tak určite by to už videla,,resp. palpačne cítila.. a stále máš ten výtok??? Si trošku kľudnejšia???
naozaj? ja dufam ze nie som tehotna.. rano si spravim test a ten ukaze.. takze je este moznost ze tehotna nie som?
ja som to mavala tiez ked som bola mladsia, bolo to vacsinou zo stresu alebo z prechladnutia, je to urcity druh menzesu len nie je taky intenzivny skor len spinenie. ja by som sa nebala