Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

mam mat strach..?

Príspevok v téme: mam mat strach..?
lenush

mala som dostat kramy 14teho a este stale sa nedostavili.. mam za to silny vytok cervenkastej farby, ale menstruacia to nie je. spala som s priatelom, ale vzdy to bolo s ochranou.. no raz som mala pocit, ze nam praskol kondom, pretoze po sexe toho zo mna vela vyslo.. je mozne ze som tehotna, alebo ze mam nejajky zapal..?

driny4

áno plánovala,, vždy som zostala tehotná hneď v tom mesiaci, kedy sme chceli mať bábatko. Pohoda , kľud,, uvidíš čo bude zajtra... neboj,,, ja viem že sa už opakujem,,, ale uvidíš.. Nemáš napätie v prskách akob na prasknutie doslova???.. lebo ja som to vždy mala, ke´d som otehotnela.

lenush

nechcela som byt privelmi zvedava.. zajtra okolo stvrtej piatej pridem a napisem ti ako som dopadla, ok? drz mi prsty prosim. dufam ze vsetko bude v poriadku

lenush

no to dufam. ani jest nemozem, v takom som strese... ty si si rodicovstvo planovala? alebo to prislo necakane? kolko si vtedy mala rokov?

driny4

jááj, tie maminy katolícky založené,,,vôbec teraz nerieš nejaké tehotenstvo,, kľud,,, uvidíš zajtra. nestresuj sa!!! Viem si živo predstaviť čo prežívaš...neboj, nič nie je také zlé ako sa dá.. Všetky zlé myšlienky daj preč,, teraz s tým aj tak nič nenarobíš a uvidíš zajtra,, a dopadne to dobre, uvidíš)))

lenush

bol tam taky maly naznak krvi.. velmi sa bojim. byt tehotna.. to je to posledne co teraz potrebujem.. ani neviem co by som robila.. moja mama je velmi katolicky zalozena.. tak si asi vies predstavit co by to bolo.. :((

driny4

jooj, lenushka,, tak to som sama zvedavá,, ako to dopadne,,, nechcem ťa strašiť,, ale opisuješ presne to čo som cítila aj ja,,, zvýšenú teplotu som mala vždy v prvý týždeň keď mi meškal menzes,, a ešt ma mätie aj to, že to je tmavohnedé,,,ani náznak, čerstvej krvi,, myslím jasnočervenej??? A nestresuj,,, nič ešte nie je jasné,,, a každá z nás je individuum, každá sme iná... neboj)))

lenush

ja uz mam vybratu antikoncepciu.. uz som len cakala kedy dostanem kramy aby som mohla zacat brat hak.. vytok som najprv mala uplne ako voda.. ale bol takej svetlothnedej farby. potom bol hustejsi, ale uz tmavohnedy. a teraz je obcas hnedy, obcas cerveny a husty. napatie v prsiach nemam. podbrusko ma boli, ale nie az tak intenzivne ako to zvykne byt pred menstruaciou.. momentalne mam zvysenu teplotu, to bude z toho stresu...

driny4

neboj neplatí,,, a ak tam už budeš a povie ti že nie si tehotná,,, tak sa s ním hneď dohodni o antikoncepcii.. Povedz mi ešte ako vyzerá ten výtok čo máš,, a aké máš pocity,,, napätia v prsiach, v podbrušku.. atď..

lenush

driny4 - bojim sa ze som tehotna.. len toho roku maturujem a chcem ist na vysku.. zajtra idem ku gynekologovi, potom ti dam vediet ako som dopadla.. plati sa nieco za tie testy u gynekologa?

driny4

lenush,, meria sa hladina HCG,, hormon, ktorý sa tvorí iba v tehotenstve.. Tak uvidíš,, ale ak ti meškajú toľko koľko meškajú,, tak už to lekár uvidí aj na sone,,, tak uvidíš,, žiadna panika,, daj potom vedieť, o.k.?? Držím palec, aby to dopadlo tak, ako potrebuješ...