mala som dostat kramy 14teho a este stale sa nedostavili.. mam za to silny vytok cervenkastej farby, ale menstruacia to nie je. spala som s priatelom, ale vzdy to bolo s ochranou.. no raz som mala pocit, ze nam praskol kondom, pretoze po sexe toho zo mna vela vyslo.. je mozne ze som tehotna, alebo ze mam nejajky zapal..?
mam mat strach..?
mas dceru?
to bola asi ironicka poznamka.. ja viem co chcem a snazim sa byt zodpovedna :)
super,, aj podľa tvojho vyjadrovania namňa pôsobíš ako dievča, ktoré vie čo chce a je zodpovedné)))
prave som sa sem registrovala :) moja mama ma 43 rokov.. ano, je to na cely zivot, ale ja vacsinou nerobim unahlene rozhodnutia
koľko rokov má tvoja mamina,, ja mám 36. a s tým výberom partnera buď veľmi zodpovedná,,, veľmi,, je to na celý život
s priatelom planujeme spolocnu buducnost, ale teraz je este prilis skoro zakladat si rodinku.. nie sme zabezpeceny, mame len auto a aj by sme v podstate mali kde byvat, ale obidvaja studujeme.. on je teraz tretiak na vysokej a ja sa na nu este iba chystam
a keby mi teraz vysiel pozitivny test, tak by som urcite isla na potrat.. a doma by som o tom urcite nikomu nepovedala. vedel by to len priatel.. len este by bol problem zohnat na to peniaze lebo vraj to nie je lacna zalezitost
ano, nevies si predstavit moju radost ked tam boli dve ciarky.. taka stastna som nebola uz dlho.. ja so svojou mamou nevychadzam dvakrat najlepsie.. mame na vela veci iny pohlad. keby som teraz bola tehotna, tak by ma pravdepodobne vyrazila z domu..
to si viem predstaviť)),,, ozaj a aký bol pocit,, keď ti višiel test negativný??? si skákala tri metre tridsať že??? Ako vychádzaš s maminou má potuchy o tvojich problémoch?
ok, ja si o tych tabletkach nieco najdem. a preistotu zoberiem aj teraz vecer dalsie tri ako mi to predpisala lekarka