mala som dostat kramy 14teho a este stale sa nedostavili.. mam za to silny vytok cervenkastej farby, ale menstruacia to nie je. spala som s priatelom, ale vzdy to bolo s ochranou.. no raz som mala pocit, ze nam praskol kondom, pretoze po sexe toho zo mna vela vyslo.. je mozne ze som tehotna, alebo ze mam nejajky zapal..?
mam mat strach..?
ahoj driny. bola som dnes na tom vysetreni.. nezistila ci som tehotna, alebo nie, zajtra rano si mam spravit test a prist znova.. pytala sa ma na milion otazok a vysetrovala ma len zvnutra sondou.. ale nevedela presne zistit, videla tam nieco, ze je to mozno cista. ak budem mat negativny test, tak mi pichne vyvolavacku a ak pozitivny tak ja jej budem musiet povedat ako dalej.. to keby som tak vedela
Lenushka,,, aj tebe dobrú nocku!!!))) Zajtra čakám,,, budem na teba myslieť celý deň!!!
mohla som si spravit test.. ale teraz uz je to jedno, pretoze zajtra tam idem rovno zo skoly. no nic.. nejak uz len bude a hadam to prezijem. zajtra sa ozvem, dakujem za rady aj za povzbudenie a pekny vecer prajem, papa
nomyslím, že by to už zajtra vedel podľa sona povedať,, teda závisí od toho, či má sono priamo v ambulancii alebo nie. Ale keby si si urobila ten test,, tak by si si ušetrila mnoho mnoho zlých chvíľ,,,teraz sú tie testy na vysokej úrovni..
:( nevies si predstavit ako velmi sa bojim.. ale snazim sa na to nemysliet, lebo sa potrebujem ucit.. zajtra sem napisem ako som dopadla, neboj, nezabudnem ;) este som sa chcela spytat - hned zajtra zisti ci som tehotna,alebo to trva nejaky cas?
tak sa neboj,, tie prská sú dosť dôležitý ukazovateľ,, ja si pamätám, že ma pri prvom tehotenstve boleli, tak že som cítila intenzívnu bolesť už len pri kráčaní zo schodov..Tak úsmev do toho "umierania"""))))),, v škole to preži v pohode a pooobede píšeš,, o.k. dohodnuté:-)))
pred dvoma mesiacmi som mala mendzes 19teho a minuly mesiac som mala 14teho. nezvyknem mat pravidelny cyklus, ale zvycajne to bolo vzdy okolo 19teho. okrem minuleho mesiaca
nie, absolutne nemam napatie v prsiach. skor mam napatie v podbrusku a vkuse ten vytok :( neviem ako to vydrzim doobedu v skole lebo poobede som objednana... ja mam 19 a keby som teraz bola tehotna, tak neviem..
lenushka,, mávala si vždy pravidelný cyklus??? alebo ti niekedy zvykli takto meškať?
aha, a ešte si sa pýtala koľko som mala rokov tak prvý krát 24 a druhýkrát 31