Problem so sefkou

Príspevok v téme: Problem so sefkou
Laurina22

Ahoj vsetkym.Ja ani neviem ako zacat,nakolko aj tu vzdy radim vsetkym,aby neboli v strese,krci a hlavne boli v klude.

Mam problem so sefkou.Uz asi mesiac.Berie mi pracu,vsetko co urobim je podla nej ZLE.Do vsetkeho sa mi miesa a len ona vie vsetko urobit najlepsie.

V poslednej dobe ma vsak vytaca do nepricetnosti.Uz som zacala selektovat jej chovanie a rozhodne si nenecham skakat po hlave,tak ako sa chova ona ku mne chovam sa ja k nej.A tu je problem.Dnes mi povedala ze enznasa moje reakcie.Pritom si o sebe nemyslim,ze neviem komunikovat,ba naopak.

Mam vela priatelov,rozumiem si sludmi.

Dnes ma urazilo,ked ma napodobnovala v zasadacke kolegovi,hovoila,ze nevie strpiet moje chovanie,som povysenecka mlada pipka zasrana.Doslova.

Ako to mam riesit?

Pritom dnes som sa s nou zhovarala a bolo vsetko OK,comu som sa potesila.

Maoam

toto niekedy nie je mozne

ja som raz robila v zenskom kolektive, na cele bola tiez zena, boli to najhorsie pracovne roky mojho zivota - nikdy viac

toto fakt moze byt problem, zeny nevedia dobre delit sukromie od prace a tak prenasaju do pracovnych vztahov osobne antipatie ovela viac ako muzi

User_37597

si s nou sadni a vybal to na nu narovinu ze co ma proti tebe..ze nech sa akokolvek snazis stale pocujes len o tom ako ta nemusi.a nielen to ale ze to ej aj vidiet.a nieje tak ze ty robis v tej poistovni ci?>

Maoam

a napis este vek a povahu sefky, aka je kompetentna?, ako riesi problemy, proste aky typ cloveka to je

s ktorymi kolegynami vychadza vyborne? ake su?

Maoam

napis viac, konkretne situacie

zrejme na seba narazili dve silne osobnosti (okrem ineho) a to zeny nevedia rozchodit ;-)

ale niekedy je chyba na oboch stranach, preto treba napisat viac aby sme vedeli o ake veci ide, o ake situacie, ci je to fakt nonsens alebo mozno skutocne reagujes neprimerane

Laurina22

Rozpravala som sa s nou.Vraj jej vadi moje povysenecke spravanie.Ale ja si nenecham skakat po hlave a pokial nesuhlas na vsetky nezmyselne veci,ktore povie,jej pride ako povysenectvo tak ja uz naozaj neviem ako s nou mam komunikovat.

hviezda01

niektori sefovci nemaju radi,ked si zamestnanec otvori usta,u nas je to iste,preto si tam niekedy pripadam ako v skolke