Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Problem so sefkou

Príspevok v téme: Problem so sefkou
Laurina22

Ahoj vsetkym.Ja ani neviem ako zacat,nakolko aj tu vzdy radim vsetkym,aby neboli v strese,krci a hlavne boli v klude.

Mam problem so sefkou.Uz asi mesiac.Berie mi pracu,vsetko co urobim je podla nej ZLE.Do vsetkeho sa mi miesa a len ona vie vsetko urobit najlepsie.

V poslednej dobe ma vsak vytaca do nepricetnosti.Uz som zacala selektovat jej chovanie a rozhodne si nenecham skakat po hlave,tak ako sa chova ona ku mne chovam sa ja k nej.A tu je problem.Dnes mi povedala ze enznasa moje reakcie.Pritom si o sebe nemyslim,ze neviem komunikovat,ba naopak.

Mam vela priatelov,rozumiem si sludmi.

Dnes ma urazilo,ked ma napodobnovala v zasadacke kolegovi,hovoila,ze nevie strpiet moje chovanie,som povysenecka mlada pipka zasrana.Doslova.

Ako to mam riesit?

Pritom dnes som sa s nou zhovarala a bolo vsetko OK,comu som sa potesila.

Laurina22

Ano,je to zaujimave,teda aspon zatial.Prejdes si vsetkymi odbormi mediciny,takze pokial k tomu mas blizko a bavi ta to,naplna,tak je to pre teba spravny smer.

Mna nevzali na medicinu,usla mi o 17 bodov,tak som si zvolila toto ako alternativu.

Maoam

inak ja som tiez rozmyslala nad podobnym studiom (do buducnosti) :-) beriem ta aj ako inspiraciu lebo vidim, ze je to zaujimave

Laurina22

Maoam ano,velmi ma to bavi.Som spokojna.Dokonca som sa stala veducou rocnika:-)))

Naozaj ma to velmi bavi,momentalne pisem pracu z osetrovatelstva,a ucim sa na fyziologiu plus anatomiu,len ma troska trapi analyticka chemia...Ale tak,zvladnem.

Laurina22

Ano Sway ma pravdu.

Mozno vas sem tam pootravujem ak to uz nebudem vediet vydrzat,tak sa postazujem:-)))

Maoam a bodaj by si s posunom a uspesnym dalsim rokom mala pravdu...

Maoam

myslim, ze ten nasledujuci rok bude 'tvoj' ocakavam u teba velky posun vpred a aj uspech, drz sa Laurina a co napisala sway, je pravda, vytlacit a citat si to kazdy den :-D

Laurina22

Maoam ano,tento rok bol narocny,ale velmi ma posunul vpred:-)Za co vsetkym mojim neprajnickam dakujem.Ste skvele,hihi:-)))