Problem so sefkou

Príspevok v téme: Problem so sefkou
Laurina22

Ahoj vsetkym.Ja ani neviem ako zacat,nakolko aj tu vzdy radim vsetkym,aby neboli v strese,krci a hlavne boli v klude.

Mam problem so sefkou.Uz asi mesiac.Berie mi pracu,vsetko co urobim je podla nej ZLE.Do vsetkeho sa mi miesa a len ona vie vsetko urobit najlepsie.

V poslednej dobe ma vsak vytaca do nepricetnosti.Uz som zacala selektovat jej chovanie a rozhodne si nenecham skakat po hlave,tak ako sa chova ona ku mne chovam sa ja k nej.A tu je problem.Dnes mi povedala ze enznasa moje reakcie.Pritom si o sebe nemyslim,ze neviem komunikovat,ba naopak.

Mam vela priatelov,rozumiem si sludmi.

Dnes ma urazilo,ked ma napodobnovala v zasadacke kolegovi,hovoila,ze nevie strpiet moje chovanie,som povysenecka mlada pipka zasrana.Doslova.

Ako to mam riesit?

Pritom dnes som sa s nou zhovarala a bolo vsetko OK,comu som sa potesila.

Maoam

a preto NIE KAZDY moze byt sef, nie kazdy na toto ma

moja sefka na toto nemala

a aj som odisla

a nielen ja!

koniec koncov stratila najmä ona a firma

Laurina, ak sa inak nebude dat, hladaj si radsej nove miesto, vazne a lepsi ak bude sefom muz

Maoam

teda aby si nebola pre nu ohrozenim, chapes?

ak ti niekto da moznost realizacie, tak musi mat pocit, ze ta zvlada, ze ste cosi ako partneri, rsp. ze si sice pod nou ale hladi na teba ako na zverenca, ako na niekoho kto ma uzasne napady a moze byt prospesny pre firmu

to chce strasne zreleho a sebaisteho cloveka

obavam sa, ze ona toto nesplna

Maoam

sefka ma pocit, ze ta nema pod kontrolou a tak sa snazi tlacit pokrievku nadol, drzat ta v sachu, co je v jej pozicii do istej miery aj pochopitelne, zrejme sa citi akoby bola nekompetentna, neuznavas jej autoritu

do istej miery je to pochopitelne, skus si predstavit tu situaciu obratene

ty si sefka a mas zamestnanca ktory je ako Laurina: CO by si robila?

doubledog

kedze pozname len jednu stranu tejto historky, a to tu tvoju, mozeme si kludne mysliet, ze si naozaj zbytocne povysenecka a tvaris sa, ze vies viac, nez je skutocnost a potom robis hluposti.
:)

doubledog

a co keby si sa trosku zamyslela nad tym, co jej vadi a skusila sa nejak zmenit tak, aby si problem odstranila?

Laurina22

Maoam mas pravdu,ze by som si niekedy mohla zamknut usta.Ale uz sa snazim par rokov kontrolovat a davt pozor,co hovorim a ako reagujem.

ALe jednoducho ak niekto robi hlupost,neda mi nepovedat Halo,zobud sa.

Maoam

cim viac o tebe vie, tym lahsie s tebou moze manipulovat

chce o tebe vediet vsetko, urcite ju velmi zaujimas, na jednej strane ta velmi obdivuje, na druhej strane ta za to neznasa...typicke

ani by som sa necudovala, keby v kutiku duse chcela byt v niektorych veciach ako ty, ale ego jej neda priznat si to

ludia, ktori nas vytacaju, nam do istej miery nastavaju zrkadlo

jedna druhej nieco davate - jedna aj druha musite nieco o sebe pochopit

ako s nou komunikovat - Laurina, je velmi zle ze jej odkryvas svoje sukromie, nerob to, ziskas tym ovela lepsi odstup aj kontrollu nad situaciou

ver tomu ze vsetky sukromne info moze pouzit proti tebe, raz, ked sa to bude hodit, minimalne ta vie lepsie odhadnut, ked ma vela informacii, z toho tito ludia ziju, cim menej bude vediet, tym neistejsia bude a to je tak spravne