Problem so sefkou

Príspevok v téme: Problem so sefkou
Laurina22

Ahoj vsetkym.Ja ani neviem ako zacat,nakolko aj tu vzdy radim vsetkym,aby neboli v strese,krci a hlavne boli v klude.

Mam problem so sefkou.Uz asi mesiac.Berie mi pracu,vsetko co urobim je podla nej ZLE.Do vsetkeho sa mi miesa a len ona vie vsetko urobit najlepsie.

V poslednej dobe ma vsak vytaca do nepricetnosti.Uz som zacala selektovat jej chovanie a rozhodne si nenecham skakat po hlave,tak ako sa chova ona ku mne chovam sa ja k nej.A tu je problem.Dnes mi povedala ze enznasa moje reakcie.Pritom si o sebe nemyslim,ze neviem komunikovat,ba naopak.

Mam vela priatelov,rozumiem si sludmi.

Dnes ma urazilo,ked ma napodobnovala v zasadacke kolegovi,hovoila,ze nevie strpiet moje chovanie,som povysenecka mlada pipka zasrana.Doslova.

Ako to mam riesit?

Pritom dnes som sa s nou zhovarala a bolo vsetko OK,comu som sa potesila.

Laurina22

Vdaka vam za rady

A ze s nou nemam komunikovat?Ale ona sa ma praveze vypytuje na priatela,na vikend,kde som bola,co som robila?

doubledog

ja to mam podobne, akurat dnes sa sefka s kolegynou pohadali namiesto toho, aby konstruktivne komunikovali.

ale to zeny ani nevedia.

love*inko

hlavne sa nedaj lauri... :)...takyto ludia su najzabavnejsi...riesia svoje komplexy...na inych ludoch...hehe...hlavne bud taka aka si...ty s tvojou povahou...to zvladnes...o tom nepochybujem :))

Maoam

jaj a este: nehovor jej nic z tvojho sukromia, ani nic typu vaha, schudnutie a tak, to ju len viac rozdrazdi a privedie do nepricetnosti

Maoam

a do buducnosti viac taktu z tvojej strany, viem ze si velmi priamy typ cloveka, pre takeho je hrozne tazke drzat hubu a viem, ze si silna osobnost - toto vsetko je super, ALE...v praci je to skor minus ako plus, zvlast ak si este v pozicii ze mas nad sebou viac ludi, robi to zlu krv

nevycitam ti to, bola som taka ista :-D, o desat rokov pochopis, co mam na mysli :-)

Maoam

zavist, ziarlivost, konkurencia

nic viac k tomu nemozem povedat

proste si na tebe ventiluje svoje frustracie, vie ze si lepsia, rsp. ze v jej veku budes inde a tak robi vsetko pre to, aby ti v tom zabranila alebo ti to aspon stazila

ale poznam taky typ zeny, moja sefka bola taka ista ibaze starsia

daj si pozor na to, aby ta nestiahla uplne nadol, aby si casom skutocne nemala problemy zo stresu, nervov, depresie a tak, ak zbadas ze chodis do prace uz iba v strese, VCAS odid, pracu si najdes aj inde, o tom nemam pochyb

ja som cakala vtedy prilis dlho a dodnes si to vycitam, jej sa podarilo dost ma zranit a dost ma dat nadol, ale ja som vtedy nemala v nikom oporu a tak som na to bola sama, bolo to tazke obdobie po vsekych strankach, neurob tu istu chybu

iste by bola rada, keby si odtial odisla, svojim spravanim mozno aj chce docielit, aby si odisla cim skor...

User_37597

je to jasne boji sa ze ju vytlacis s jej pozicie..a ty si spravila chybu ze si jej take povedala..nevrav jej ako si schudla.aky vasnivy sex si mala s priatelom.ako si si pochutnala na cokolade a vobec to na tebe neni vidiet..to su vsetko veci ktore 40 rocnu zensku nepotesia ;)tak len ty troska brzdi a rozmyslaj viac co jej povies a co nie..inak co s atyka hubatosti by som aj pridala :D

Laurina22

Maoam ona ma 40 rokov.A ci vychadza s kolegynami?Nie.Co ja vychadzam sludmi tak ona na nich nadava.Pritom staci sem-tam sa im len prisposobit:-)Ona v podstate v praci nadava na kazdeho.

No napriklad,volala som s kolegom ohladom prjektu,ona mi doslova vytrhla telefon z ruky ze citujem:"rozpravas blbosti" a povedala mu presne to iste.Ked som jej povedala co to malo znamenat,povedala,ze mam byt ticho.

Alebo teraz sa jej dvaja ludia pytali na jedno cislo,ale ona ich 5 min ignorovala,ja som im ho povedala a ona zacala doslova kricat,ze to nie je tak je to inak.Nepovedala 33 ale 34.Tak som jej slusne povedala,prepac pomylila som sa,nakolko este 5x rozhorcene opakovala ze som to povedala zle.Po mojom ospravedlnneni na mna vybehla,ze som ironicka a neznasa moje reakcie.

Alebo sme robili jeden letak ohladom Astmy(zhodou okolnosti pisem o tom pracu a aj studujem zdravotnictvo) a urobila chybu v zasadnej informacii.Povedala som jej ze tam je chyba a je to zle,treba tam dat spravnu info.Na to mi povedala,ze si to "mam ist nastudovat"

Schvalne som dala ten letak znamemu lekarovi a?Bolo to zle.

Uraza ma.Je falosna.Stale place ze chce schudnut a ked ja poviem,ze som schudla 2 kila tak ma ide prepichnut pohladom.

hviezda01

asi tak...a navyse,muzi si vsetko hned na rovinu povedia, zeny sa len ohovaraju a intriguju....aspon u nas je to tak...a ked nieco poviem sefovej,tak je ako kon,stale len to svoje,ale potom,ked si uvedomi,ze urobila chybu,tak sice povie,ze som mala pravdu,a ze ju to mrzi,ale nepovie to mne,alebo cloveku,ktoreho sa to tyka,ale vravi to uplne inde..a to o com je??

Maoam

zeny proste uvazuju akoby v 'sieti', nie v hierarchii, ako muzi, u muzov je proste jeden boss a ostatni sa zaradia podla rebricka od hora nadol, zeny su v sieti, ako v jednom kosi, kde ked jedna chce vyliezt vyssie alebo ist mimo toho kosa, ostatne ju stiahnu spät

a tak ak sefka vidi, ze ma pod sebou dievcinu, ktora ma 23 rokov a je ambiciozna, ctiziadostiva, silna osobnost, ktora si neda skakat po hlave, moze mat s takou zenou velky problem, zvlast ak sama nie je uplne sebaista

maloktore zeny dokazu akceptovat fakt, ze ina zena ma kvality - toto dokazu len velmi sebavedome a zrele zeny

ovela viac tam hra zavist, ziarlivost, neferovost, zakernost

ja by som uz nikdy viac nerobila v zenskom kolektive

ale Laurina, ty si mala za posledne m esiace aj tazke osobne obdobie, vela vypätie, vela psychickeho trapenia - co sa mohlo odrazit aj tam, mozno si si to ani neuvedomila, ze si reagovala 'prilis', nemyslim to v zlom!!!