Laurina22: nemyslim, ze by väcsina zien do konca zivota prekladala papiere z lavej strany na pravu, viem ako si to myslela, ale troska si to prehnala ;-),ja poznam furu velmi vzdelanych zien, ktore co - to naozaj dokazali a nie cez postel ;-), dnes su na postoch, kde maju vela zodpovednosti, robia velmi dobru pracu. Ano, je vela zien, ktore su ako pises, ale su aj ine, skus sa zamerat aj na tie, ale asi tam, kde si ty, takych vela nie je, ale to neznamena, ze nie su inde.
Laurina, pozri sa na to inak, mas este len 23, je to asi tvoja prva, alebo druha praca?, zacala si chodit na VS, mas toto vsetko pred sebou, krok za krokom, posunut sa inam budes moct, ked SAMA ukoncis svoje vlastne studium, ktora ta opravni vykonavat aj ine funkcie ako je ta terajsia. Kazdy raz zacinal a kazdy sa vypracovalal POSTUPNE.
To, ze uz teraz vies, citis a vidis, na co mas a co by si mohla dokazat a dosiahnut, je len super a vyborne pre teba, vela ludi v tvojom veku je bezcielnych alebo tak neistych, ze nevedia co so sebou. Ty mas tu vyhodu, ze si cielavedoma a sebavedoma, ale takisto vo svojom zivote nebudes moct preskakovat stadia vyvoja, ale cez ne postupne prejst ako kazdy iny clovek.
Nikto nevravi, ze o 5r nebudes veduca alebo nieco podobne. Ja mam znamu, ktora robi v zdravotnej poistovni, je ti velmi podobna povahovo, studuje az teraz, uz ma 27r a ma pred sebou este 2 roky. Dovtedy pracovala ako referentka, ale vela sa naucila, vela pozorovala, ziskavala kontakty...po studiu pojde o poschodie vyssie + aj platovo. Na nej vidim, ako sa oplati mat aj troska trpezlivost a ist za svojim cielom.
V 30ke alebo v 35ke bude jednou z veducich, to viem uz teraz, lebo na to ma, ma taku povahu, je velmi schopna, inteligentna, sikovna. Ale drzi viac hubu ako ty ;-).
Tym chcem povedat len to, ze nie je dobre az tak velmi davat najavo ze si 100x lepsia 'ako ona', lebo to robi zlu krv, mysli si to, povedz to kamoske, alebo nam tu na fore, ale nedavaj jej to tak velmi najavo, lebo sa moze stat, ze ta vykopnu skor, ako dokazes vystupit nahor.