Problem so sefkou

Príspevok v téme: Problem so sefkou
Laurina22

Ahoj vsetkym.Ja ani neviem ako zacat,nakolko aj tu vzdy radim vsetkym,aby neboli v strese,krci a hlavne boli v klude.

Mam problem so sefkou.Uz asi mesiac.Berie mi pracu,vsetko co urobim je podla nej ZLE.Do vsetkeho sa mi miesa a len ona vie vsetko urobit najlepsie.

V poslednej dobe ma vsak vytaca do nepricetnosti.Uz som zacala selektovat jej chovanie a rozhodne si nenecham skakat po hlave,tak ako sa chova ona ku mne chovam sa ja k nej.A tu je problem.Dnes mi povedala ze enznasa moje reakcie.Pritom si o sebe nemyslim,ze neviem komunikovat,ba naopak.

Mam vela priatelov,rozumiem si sludmi.

Dnes ma urazilo,ked ma napodobnovala v zasadacke kolegovi,hovoila,ze nevie strpiet moje chovanie,som povysenecka mlada pipka zasrana.Doslova.

Ako to mam riesit?

Pritom dnes som sa s nou zhovarala a bolo vsetko OK,comu som sa potesila.

Maoam

podla seba sudi teba, ci ako? :-D

ja by som sa jej opytala, ci ma teraz v plane kontrolovat kazdu tvoju cinnost, kedze si je neista spravnostou jej vykonania alebo ze o co ide...

Laurina22

Damy...tak opat...

Volala som s kolegom,ze mu poslem Roll up.Zrazu len pocuvam,ako mu vola sefka,asi po 10 minutach ako si myslela,ze nepocujem.A pyta sa ho,ci uz nejaky Roll up nema(lebo nemal by mat dva)...

Tak som jej slusne povedala,ze viem o tom,ze ma narok len na jeden a ze prave preto mu posielam lebo ziaden nema.

Na to sa na mna osopila,ze co sa akoze urazam...

abrhplus

PODLA MNA JEJ NEJAKýM SPOSOBOM ZLOž POKLONU,DAJ JEJ OBDIV to jej chýba pochvál jej vlasy a,elbo nové oblečenie a pýtaj si radu od nej akože ona je tá mudra čo vetko vie to jeje asi chýba.

Asi ejj lezieš na nervy že všetko lepšie vieš cíti sa ohrozená jej postaveni akoby.

Pýtaj ju na jej názor,aby sa citila doležitá a daj jej na javo svoje uznanie za jej schopnosti.

Maoam

chodis externe, ze?
ta moja znama z poistovne tiez studuje externe, to co ty a velmi sa jej paci, uz ma Bc. za sebou