Transplantácia vlasov

Príspevok v téme: Transplantácia vlasov
lovedays

tak na úvod, koľko stojí taká transplantácia vlasov? mám záujem, hoc nemám nejako extra riedke vlasy, ale chcela by som si tým opticky znížiť čelo, ktoré mám až nápadito vysoké. Dá sa niečo také spraviť? úplne na vrchu čela, kde už začínajú moje vlasy, by sa preniesli vlasové transplantáty a vznikli by tam nové vlasy, tým by som opticky zakryla vysoké čelo?

mramor44

urcite ak mas prilezitost na transplantaciu ist tak ani nevahaj, mne to velmi zmenilo zivot k lepsiemu. Predtym som to mal tazke teda ja som to tak vnimal kazdy sa mi pozeral na vlasy a doberal si ma a teraz si ja mozem na stretavke doberat spoluziakov ktori uz su bez vlasov :)

syslik740

stevo00 potom daj echo ako si dopadol dost ma to zaujima pretoze som zacal aj ja uz realne uvazovat nad tym ze by som transplantaciu podstupil

stevo00

uz mam termin konzultacie teraz na zaciatok decembra tak som velmi zvedavy ako dopadnem. Manzelka mi uz dohovara ze ked uz idem na konzultaciu tak nech to aj skusim. Tak na 90% som uz presvedceny ze do toho idem

Tiborrrrr

dva tyzdne? asi ani to nie.. ale viac to urcite nebolo :) cim skor tam zavolas tym skor budes mat termin a budes vediet ci do toho ides ci nie. Vies ono sa moze stat ze nakoniec transplantaciu ani nebudes moct podstupit, vsetko to zavisi od tvojich vlasov. Takze smelo do toho.

stevo00

a ako dlho si cakal na termin v Centre plastickej a estetickej chirurgie? necaka sa tam dlho? chcel by som zajst najprv na konzultaciu, dozvediet sa ze co a ako ake mam moznosti a mozno by som sa odhodlal.

Tiborrrrr

pokial to neskusis, tak nebudes vediet. Moze to dopadnut u teba rovnako super ako aj u mna a uz nebudes musiet sa trapit s tym ze nemas na hlave skoro nic :) ja som kedysi neustale nosit nieco na hlave aby mi nebolo vidiet ze nemam vlasy a teraz? uz ziadna ciapka, ani v zime!! :D

Radoslava123

Existuje už aj transplantácia umelých vlasových vlákien. V októbrovom časopise Zdravie sa o tom píše a je tam odfotený chalan, ktorý si to dal urobiť. Vraj je takýto zákrok na Slovensku novinka. Ale je to zaujímavé čítanie a podľa fotiek to vyzerá dobre, pekný výsledok.

stevo00

Chcel by som sa opytat aku mam istotu, ze po transplantacii sa mi polepsi a nebudem mat kuty? Premyslal som ci do toho ist ci nie, ale bojim sa ze budem sklamany.

Tiborrrrr

v Centre plastickej a estetickej chirurgie.. ak by si chcel kontakt na nich, tak ti ho mozem kludne poslat. Ja som viac ako dva mesiace po zakroku u nich a vlasy pomaly rastu :-)