Strach z tehotenstva

Príspevok v téme: Strach z tehotenstva
blazon

Mam jeden dost vazny problem.Neuveritelne sa bojim tehotenstva,aj ked uzivam HA kvoli porucham hormonalneho cyklu a nemam priatela,ani pohlavny styk.Bola som vonku s kamaratom,ktory sa mi paci.Potom sme sa dlho rozpravali v aute a zacali sme sa bozkavat.Bozkavali sme sa asi polhodinu a isla som domov.Tu zacina moj problem,nahovaram si,ci som sa s nim nemilovala a neotehotnela som.Neviem co je realita a co si vymyslam.Dokazem samu seba presvedcit o fantazii,co si vymyslim.Viem,ze sme sa len bozkavali,ale kazdy den ma prepadnu myslienky,co ak nie.Co ak otehotniem,ako to vysvetlim,ked si to nepamatam,zeby som sa milovala?Dokonca mam az taky strach,ze som si kupila 4 tehotenske testy a chcem si ich vyskusat 25 dni,35 dni,50 dni a 60 dni od toho dna,ci nie som tehotna.Menstruaciu som dostala,tak ako vzdy,bez meskania,krvacala som cerstvou krvou.No ja sa tak bojim,ze dokonca rozmyslam,ze pojdem na gynekologicku prehliadku niekedy 10 tyzdnov od toho dna.Co mam robit?Hrozne sa trapim a kazdy den myslim len nato,snazim sa vybacit si kazdu sekundu z toho bozkavania v aute.Snazim sa nevymyslat si somariny,ze sme isli na zadne sedadla a milovali sa.Viem,ze nie.Ale potom sa sama seba pytam.Naozaj nie?Co ak ano?Je to strasne a neviem ako z toho von,zblaznim sa.Rozmyslam dokonca nad podviazanim vajecnikov alebo vybratim maternice.Neviem co mam robit.Pomozte mi.

Maoam

jasne ze to staci, skus si pripomenut, ze ziadny sex nebol, paska ostala neporusena na svojom mieste ;-) a okrem toho beries este aj HAK = NEMOZES BYT TEHOTNA

odkedy toto vlastne mas? uz si to mala aj pocas vztahu s ex? alebo sa to vyvinulo po rozchode? prezila si nieco traumaticke?

blazon

Ano milovala som sa s ex.To bol jediny muz,s ktorym som sa milovala.Rozisli sme sa odvtedy som sa nemilovala.Mam 25 rokov.Ako si mam byt ista,ze nie som tehotna?Viem,ze nie ale aj tak chcem istotu,stacila ta jedna menstruacia s cerstvou krvou a ked si pravim test 25 dni od toho dna a bude negativny?

bibi4545

veru nech ta posle ona alebo chod s niekym komu veris. ved ti tam neodhryznu hlavu. len ti pomozu. ty tu vobec nezvazujes ze by si si chcela nechat pomoct. mala by si tu dat kontakt na rodicov alebo niekoho lebo ocividne za odbornikom nepojdes

Maoam

blazon, urobis pre seba najlepsie ked si cim skor vybavis termin u psychiatra, ty mas vaznu psychicku poruchu, cim skor to zacnes riesit, tym lepsie

ber to vazne a chod tam co najskor, fakt...

kolko mas vlastne rokov? mala si uz niekedy skutocny sex s muzom?

blazon

Ku gynekologicke som chodila iste obdobie velmi casto,bola som u nej pred 2 mesiacmi,tak si myslim,ze keby som prisla zase posle ma rovno k psychiatrovi ona.

bibi4545

ale ako mozes byt tehotna ked si nemala sex? takymto pristupom si vyvolas to neprave tehotenstvo, ze sa ti naleju prsia a budes mat brucho, ale deckom to nebude. v telke to ukazovali. najlepsie urobis ked pojdes za gynekologom, ten ti oznami ze nie si, a od neho pojdes rovno psychiatrovi. neboj nezavru ta hned. konecne ti poradia ako z tohto bludneho kruhu.

blazon

A ako mam vyriesit,ci som alebo nie som tehotna?Lebo ja dalej uzivam HA.Mam pockat na 3 menstruacie za sebou a urobit si testy 25 dni,35 dni a 45 dni od toho dna a ked budu negativne,nie som tehotna?

macka26

blazon... nikto si nerobi srandu. veci ktore robis su chore... ty si chora... najdi odbornika, lebo robit veci mimo chapania bezneho cloveka. mas psychicku poruchu a zjavne ju nezvladas...