Strach z tehotenstva

Príspevok v téme: Strach z tehotenstva
blazon

Mam jeden dost vazny problem.Neuveritelne sa bojim tehotenstva,aj ked uzivam HA kvoli porucham hormonalneho cyklu a nemam priatela,ani pohlavny styk.Bola som vonku s kamaratom,ktory sa mi paci.Potom sme sa dlho rozpravali v aute a zacali sme sa bozkavat.Bozkavali sme sa asi polhodinu a isla som domov.Tu zacina moj problem,nahovaram si,ci som sa s nim nemilovala a neotehotnela som.Neviem co je realita a co si vymyslam.Dokazem samu seba presvedcit o fantazii,co si vymyslim.Viem,ze sme sa len bozkavali,ale kazdy den ma prepadnu myslienky,co ak nie.Co ak otehotniem,ako to vysvetlim,ked si to nepamatam,zeby som sa milovala?Dokonca mam az taky strach,ze som si kupila 4 tehotenske testy a chcem si ich vyskusat 25 dni,35 dni,50 dni a 60 dni od toho dna,ci nie som tehotna.Menstruaciu som dostala,tak ako vzdy,bez meskania,krvacala som cerstvou krvou.No ja sa tak bojim,ze dokonca rozmyslam,ze pojdem na gynekologicku prehliadku niekedy 10 tyzdnov od toho dna.Co mam robit?Hrozne sa trapim a kazdy den myslim len nato,snazim sa vybacit si kazdu sekundu z toho bozkavania v aute.Snazim sa nevymyslat si somariny,ze sme isli na zadne sedadla a milovali sa.Viem,ze nie.Ale potom sa sama seba pytam.Naozaj nie?Co ak ano?Je to strasne a neviem ako z toho von,zblaznim sa.Rozmyslam dokonca nad podviazanim vajecnikov alebo vybratim maternice.Neviem co mam robit.Pomozte mi.

bubobubo

a este by ma zaujimalo ako to vedela vydrzat cely vecer so zalepenou p.cou, ved aj kavu aj caj pila pokial som dobre citala :D a ci to nesticovalo. prepana ked si predstavim kolko takychto jedincov medzi nami beha...a normalne aj vodicak ma, sak ona ked zbada chlapa na ulici a bude presvedcena ze ju pohladom oplodnuje, nezacuva nanho? asi sa fakt zacnem bat chodit po svete :D

Maoam

nemusi si robit srandu, vazne psychicky chorych ludi je medzi nami strasne vela

len si spomente na bielu macku, ta si stale mlela svoje nech jej ludia pisali hocico ale ona to myslela uprimne vazne, proste narusena osoba si neuvedomuje, ze to co si mysli a rozprava a pise je chore, pre nu sme zrejme psycho my vsetci ostatni, lebo JEJ NEVERIME, ze moze byt tehotna....aj ked je to logicky uplne vylucene, kedze chlapik sa s nou len bozkaval, ona bola oblecena, mala nalepenu pasku na posve, ktora ostala neposunuta a neprerusena, okrem toho berie aj hormonalnu antikoncepciu a proste aj tak je schopna si urobit 30 tehotenskych testov a verit tomu ze vsetky su chybne

tam pomoze len psychiater ale ona si to asi neuvedomuje

zewa

Mam pocit, ze sa tu niekto asi dost zabava na nas ucet. Lebo ak vsetci radia ist k psychiatrovi a ona si tu stale melie to svoje, tak uz fakt neviem, co si mam mysliet. Takze rano chod na gyndu, nech vylucia tehotenstvo a cestou sa rovno objednaj u psychiatra lebo ten ta nevezme hned. A je po probleme.

Maoam

vsak teba nemozno este viac vyplasit ako uz si...

to nema vyznam ti pisat, ty si neuvedomujes, ze tvoj problem je v hlave

maj sa!

blazon

Vidis este viac si ma nastrasila,vyluci ho len gynekolog.Ak si teda urobim test aj 9 tyzdnov od toho dna,aj tak nemusi byt pravdivy?Teda moze byt negativny a ja som pritom tehotna?No a este viac sa bojim,stresujem.Tak naco vyrabaju testy,ak nie su ani po 30 dnoch od mozneho oplodnenia spolahlive?

Maoam

ty si neuvedomujes svoj problem, ze?
to chces vo veku 25r dozivotne ostat sediet doma a nikdy sa uz viac ani len pozriet na muza nebudes chciet, aby si nahodou neostala tehotna?

tehotenstvo uplne vyluci len gynekolog, ale ty si nemala ziadny sex a beries HAK proste psychiater - DAJ SI POMOCT

blazon

Fakt Vam pisem pravdu.Mne skor ide o to,ze chcem zistit,ze naozaj nie som tehotna.Potom prestanem chodit vonku s akymkolvek muzom,aby som sa nebala.

:-))))

Ludia a nenapadá vás , ze táto šibnutá si z vás robí dobrý deň?? moja kamaratka ma tiež obsedantno-kompulzivnu poruchu a berie lieky , no ale ked som jej ukázala toto tak tiež krútila hlavou..ale ak si srandu nerobí tak už dávno mala byť zavretá niekde v ústave , preboha lepiť si na pi.. lepiacu pásku aby sama vedela , že sa nič nestalo.. to mi skor pripadá ako schyzofrenia !!!!!!

blazon

Nie pri ex som take stavy nemala,milovali sme sa naplno,ja som uzivala HA,nikdy som si nerobila testy ked sme boli spolu.Rozisli sme sa,zacala som chodit s jednym kamaratom,ktory ma velmi sklamal.Ale nemali sme medzi sebou nic len bozky,nejake dotyky ale nie milovanie.Neviem preco to tak je.Nahovaram si take veci asi od januara.Stretavala som sa s tym chalanom,co som sa s nim aj teraz bozkavala od januara.A odvtedy mam take stavy,ze si namyslam.Nevidela som sa s nim od maja kvoli tomu.Teraz som si myslela,ze uz to zvladnem s cistou hlavou,bez domyslania,ale nie.

milovna

ufff,ty si riadne chorucka.potrebujes odbornu pomoc a to ihned,toto nieje normalne.mas narusenu psychiku,mala by si sa liecit nad tym uvazuj nie nad kktinami.prepac,ale ako citam co tu ti pises tak toto je uz brutal.fakt,a to nehovorim zo srandy.zacni meditovat,to ti pomoze