Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Strach z tehotenstva

Príspevok v téme: Strach z tehotenstva
blazon

Mam jeden dost vazny problem.Neuveritelne sa bojim tehotenstva,aj ked uzivam HA kvoli porucham hormonalneho cyklu a nemam priatela,ani pohlavny styk.Bola som vonku s kamaratom,ktory sa mi paci.Potom sme sa dlho rozpravali v aute a zacali sme sa bozkavat.Bozkavali sme sa asi polhodinu a isla som domov.Tu zacina moj problem,nahovaram si,ci som sa s nim nemilovala a neotehotnela som.Neviem co je realita a co si vymyslam.Dokazem samu seba presvedcit o fantazii,co si vymyslim.Viem,ze sme sa len bozkavali,ale kazdy den ma prepadnu myslienky,co ak nie.Co ak otehotniem,ako to vysvetlim,ked si to nepamatam,zeby som sa milovala?Dokonca mam az taky strach,ze som si kupila 4 tehotenske testy a chcem si ich vyskusat 25 dni,35 dni,50 dni a 60 dni od toho dna,ci nie som tehotna.Menstruaciu som dostala,tak ako vzdy,bez meskania,krvacala som cerstvou krvou.No ja sa tak bojim,ze dokonca rozmyslam,ze pojdem na gynekologicku prehliadku niekedy 10 tyzdnov od toho dna.Co mam robit?Hrozne sa trapim a kazdy den myslim len nato,snazim sa vybacit si kazdu sekundu z toho bozkavania v aute.Snazim sa nevymyslat si somariny,ze sme isli na zadne sedadla a milovali sa.Viem,ze nie.Ale potom sa sama seba pytam.Naozaj nie?Co ak ano?Je to strasne a neviem ako z toho von,zblaznim sa.Rozmyslam dokonca nad podviazanim vajecnikov alebo vybratim maternice.Neviem co mam robit.Pomozte mi.

Maoam

spis ty este vobec? ci ked spis, tak snivas o Clearblue a lieta ti pred ocami, ze?

NEMALA SI SEX, TEST BUDE NA 25ty den PO BOZKAVANI SA V AUTE NA 100% NEGATIVNY ANO ANO ANO BUDE TO TAK

blazon

Uz som raz za nou bola ohladom krvi na hcg a povedala mi,ze to nerobia,az ked mam pozitivny test.Ze si mam urobit test min.21 dni od styku,a ak bude pozitivny mam prist.Takze zbytocne tam pojdem ked mi krv nevezme,chapes?Ja sa pytam na tehotenske testy.Mam doma aj Clearblue digitalny,mozem ho pouzit 5 tyzdnov od toho dna?Bude uz 100% pravdivy?

Lulu2011

bubobubo - mne az slzy vysli od smiechu, ako sa tu rehocem :))) ja by som odporucala z lekarne leukoplasty na ranu, jeden pouzije, druhy nalepi

blazon - ono sa moze stat, ze ak to nikomu nepovies, zosalies uplne a potom uz ozaj nebudes pracovat, ani normalne zit, garantujem ti, ze ked povies psychiatricke co ta trapi, nikto ta zatvarat nebude, len liecit

Maoam

preco by si mala byt zavreta do liecebne? blbost, da ti lieky a odporuci ta na psychiatriu, vies kolko ludi takto funguje a nikto to o nich nevie? mozno par najblizsich, ak vobec...
mas to len tristvrteroka, takze s tym problemom sa bude dat na 100% daco robit, najhorsie urobis ked za nim nezajdes a nechas to tak!

ak chces ist na 100%, daj si vziat krv na ß-hcg...budes mat100%nu istotu

bibi4545

ty si este nebola u psychiatra, ze? keby ano, vedela by si ze najprv ta ako iny dr musi vysetrit, az potom navrhnu liecbu, a este vzdy by si na reverz mohla odist keby ta aj zavreli. to nie je tak ze prides a daju ta do kazajky len pre pekny usmev. a ty ak nebudes riesit svoj problem tak nebudes schopna normalne zit, tj. pracovat, lebo budes kazdu chvilu na zachode curkat na papieriky. vies vobec ako sa da otehotniet? asi nie a ani sa nad tym nezamyslas, a odpoved na tvoju otazku hladaj na pribalovom letaku tehotenskych testov.

blazon

Nemala som celu zalepenu,len pruzok na nej.Vidim,ze nechapete mojmu strachu.K psychatrovi sa bojim ist,ved ma daju liecit sa a co potom?Ved nebudes moct pracovat,zit normalne.Vy ma nechapete,vobec.Ja to myslim uprimne a vazne,viem,ze mi sibe.Ale kolko menstruacii mam dostat a po kolkych dnoch budem mat 100% istotu ak si urobim test,staci 25 dni od toho dna?Prosim,ja chcem odpoved na tuto otazku.