Strach z tehotenstva

Príspevok v téme: Strach z tehotenstva
blazon

Mam jeden dost vazny problem.Neuveritelne sa bojim tehotenstva,aj ked uzivam HA kvoli porucham hormonalneho cyklu a nemam priatela,ani pohlavny styk.Bola som vonku s kamaratom,ktory sa mi paci.Potom sme sa dlho rozpravali v aute a zacali sme sa bozkavat.Bozkavali sme sa asi polhodinu a isla som domov.Tu zacina moj problem,nahovaram si,ci som sa s nim nemilovala a neotehotnela som.Neviem co je realita a co si vymyslam.Dokazem samu seba presvedcit o fantazii,co si vymyslim.Viem,ze sme sa len bozkavali,ale kazdy den ma prepadnu myslienky,co ak nie.Co ak otehotniem,ako to vysvetlim,ked si to nepamatam,zeby som sa milovala?Dokonca mam az taky strach,ze som si kupila 4 tehotenske testy a chcem si ich vyskusat 25 dni,35 dni,50 dni a 60 dni od toho dna,ci nie som tehotna.Menstruaciu som dostala,tak ako vzdy,bez meskania,krvacala som cerstvou krvou.No ja sa tak bojim,ze dokonca rozmyslam,ze pojdem na gynekologicku prehliadku niekedy 10 tyzdnov od toho dna.Co mam robit?Hrozne sa trapim a kazdy den myslim len nato,snazim sa vybacit si kazdu sekundu z toho bozkavania v aute.Snazim sa nevymyslat si somariny,ze sme isli na zadne sedadla a milovali sa.Viem,ze nie.Ale potom sa sama seba pytam.Naozaj nie?Co ak ano?Je to strasne a neviem ako z toho von,zblaznim sa.Rozmyslam dokonca nad podviazanim vajecnikov alebo vybratim maternice.Neviem co mam robit.Pomozte mi.

Lulu2011

blazon - ale vieme, neboj sa, ale sme ti tu dali rady, tak daj na nas, uvidis ako sa ti pri navsteve ulavi, taka psychiatricka videla takých pripadov habadej, takze sa hanbis nemusis, proste stalo sa, nieco to v tebe ten strach odstartovalo a teraz sa vezies, treba to riesit a bude to dobre

kiki852

prepana co tu vobec riesis. sa bojis tehotenstva? ved co je strasidelne na nom? vela bab ta tu zdzube ze si nevazis ten "dar" moct mat faganov. no ale aj keby si bola. tak halooo. su tabletky po, escapelle. alebo si nechaj vrazit basketbalkou do brucha. alebo chod na potrat. to ja by som sa viac tej narkozy bala nez potratu. ale fakt, coho sa tak bojis. ved nie si jedina na svete s maternicou. si oziv vedomosti ako to riesia ine baby. nalepky a testy su ti naprd. sa tu stresujes pol dna co tu kukam a zatial si mohla googlit nieco o problematike tehotenstva. a nezda sa ti ze uz sa strapnujes pred dotycnym XY? ze mu furt o tom NIC co sa stalo vypisujes? to je asi divnejsie nez keby sa ho spytas narovinu. mozno by povedal ze nemaj strachy ja som neplodny :D
ale nie ty tu budes pol dna neprijimat rady a dalej hutorit svoje. pritom vobec nic pre riesenie nerobis. porucha neporucha, povedz teda mame co ta trapi nech ta ona odvedie psychiatrovi.

trololo

Lulu2011

nó to môže byť, ja by som sa určite presvedčil či bola nalepená na svojom pôvodnom mieste. keby len o kúsičok pomimo, tak určite jej strčil pipíša do fifinky.

blazon

Prave som mu napisala,ci bol sklamany,ze to boli len bozky.Podla toho co odpise,budem vediet ci sa ozaj nic nestalo.Este tak uplne mimo,na svoju ... som si nelapila pruzok lepiacej pasky,ked som prisla domov odlepila som si ju.To je taka moja pomocka,ze viem,ze sa nic nestalo.Lebo je na svojom mieste.
bella : ako myslis,ze uz teraz mam 100% istotu?

Lulu2011

trololo - :D akurát triedim veci pre babetka, mozem jej nejake posunut :))

Maomam - ano mas pravdu, tu je zbytocne nieco pisat, pokial nezaklope na tie správne dvere :)