Strach z tehotenstva

Príspevok v téme: Strach z tehotenstva
blazon

Mam jeden dost vazny problem.Neuveritelne sa bojim tehotenstva,aj ked uzivam HA kvoli porucham hormonalneho cyklu a nemam priatela,ani pohlavny styk.Bola som vonku s kamaratom,ktory sa mi paci.Potom sme sa dlho rozpravali v aute a zacali sme sa bozkavat.Bozkavali sme sa asi polhodinu a isla som domov.Tu zacina moj problem,nahovaram si,ci som sa s nim nemilovala a neotehotnela som.Neviem co je realita a co si vymyslam.Dokazem samu seba presvedcit o fantazii,co si vymyslim.Viem,ze sme sa len bozkavali,ale kazdy den ma prepadnu myslienky,co ak nie.Co ak otehotniem,ako to vysvetlim,ked si to nepamatam,zeby som sa milovala?Dokonca mam az taky strach,ze som si kupila 4 tehotenske testy a chcem si ich vyskusat 25 dni,35 dni,50 dni a 60 dni od toho dna,ci nie som tehotna.Menstruaciu som dostala,tak ako vzdy,bez meskania,krvacala som cerstvou krvou.No ja sa tak bojim,ze dokonca rozmyslam,ze pojdem na gynekologicku prehliadku niekedy 10 tyzdnov od toho dna.Co mam robit?Hrozne sa trapim a kazdy den myslim len nato,snazim sa vybacit si kazdu sekundu z toho bozkavania v aute.Snazim sa nevymyslat si somariny,ze sme isli na zadne sedadla a milovali sa.Viem,ze nie.Ale potom sa sama seba pytam.Naozaj nie?Co ak ano?Je to strasne a neviem ako z toho von,zblaznim sa.Rozmyslam dokonca nad podviazanim vajecnikov alebo vybratim maternice.Neviem co mam robit.Pomozte mi.

bubobubo

ale daj nam potom vediet ako si dopadla. ja by som umrela keby ten test vyjde pozitivny :D asi by sa vesmir cely otocil naruby

.

Veď práve, že selektuje...a tie rady nech ide za psychiatrom úplne ignoruje. Blázon, dala si si takúto prezývku asi preto, že sa tak cítiš. Naozaj ti radím toho psychiatra. Nechodia k nim ľudia, ktorým tečú sliny z úst, ale taký ktorí majú nejaký problém - väčšinou riešiteľný. Ak sa chceš skutočne oslobodiť, zájdi za ním :)

bubobubo

ja sa nahodou dobre bavim. nie ze posmievacne, ale nad tym ako vie niekto ignorovat a selektivne vstrebavat iba to info co chce pocut. proste nic ine neexistuje. len jedno ma mrzi, ze som tu pri tom zabila kus krasneho dna :D

bibi4545

presne tak, nemohlo to byt, to by si aj vedela aj citila. tak pocuvni ten letak, urob ako kaze, nech mas klud. a snad aj my. vela stastia

.

Počuj blazon robíš si srandu? Ako veľmi sa práve teraz bojíš? Ak sa chceš takto báť až do konca života, naďalej seď za compom a vynucuj si donekonečna slová od ľudí, ktoré ťa uistia, že nie si tehotná. Sama si uvedomuješ, že reálne sa nič nestalo. Ak chceš mať pokoj, zájdi za psychiatrom alebo sa nechaj tam dole zašiť. Máš na výber. Len tieto dve možnosti sú pre teba vhodné.

blazon

bibi : precitala som si letak.Takze mi staci urobit si ho 25 dni od toho dna a mam 100% istotu?Citila by om keby sme sa nemilovali,ak som sa nemilovala rok aj nieco,nie?Neolo by to take,ze absolutne si nepamatam,len si vymyslam akoby to mohlo byt.

bibi4545

tak ty si neprecitas ten pribalovy letak? mimochodom, naco si kupujes test ktoremu na 100% neveris?
prepana keby to je moja rodina hned zavolam sanitku nech jej nieco pichnu