mam jeden problem....pred dvoma rokmi som bol sikanovany,kazdy ma bil,hadzali mi vecami do kosa a tak....
neviem ci to je preto,ale strasne som sa povahovo zmenil...zacal som tvrdo posilovat,cvicit box,proste som na sebe tvrdo makal den co den....zacinam byt agresivny ale neviem to ovplyvnit....kazdeho bijem teraz ja pre kazdu blbost a postupne tym stracam kamaratov pretoze sa ma boja a nechcu mat so mnou radsej nic.....teraz by som uz nemal problem nikoho prebodnut nozom alebo dobit k smrti,proste som neprekonatelne agresivny ku kazdemu,kazde druhe slovo co poviem je nadavka,ucitelom odvravam,jednej ucitelke som pretoze mi dala trojku prepichol na aute vsetky gumy,dalsej som dal do zamku na jej dverach sekundove lepidlo.....proste teraz uz neznesiem nic ani krivy pohlad,ani pol kriveho slovicka,proste nic....je to nejaka psychicka porucha?da sa to liecit?cim to moze byt?
Chcem sa zmeniť
milli-prosim nerozhoduj ani neuvazuj za mna-staci!viac vediet nechcem ani nepotrebujem-viem dost!
Nie, brunuska, nestaci ti to. Prepac za uprimnost.
Prave som to, katty, chcel ja navrhnut vam, ale ja mem ten problem, ze sa nerad otvaram (ako kazdy "spravny" - brat s rezervou) muz a vy ste aj tak mozno na niektorych miestach o sebe vselico pohovorili. Je pravda, ze ma zaujal tvoj prispevok s tvojou diagnozou (aj som si ju vyhladal) a mozno by som o tom trochu chcel vediat viac. Tiez som trochu zvedavy, o com pise brunuska, o akych utrapach, aj ked som vyrozumel, ze to asi nie je moc vhodne zverejnovat. Cosi vsak uz naznacila. Ale aj tak som presvedceny, ze nikomu na nej nezalezalo vtedy ako Bohu, mozno ani jej samej nie (to nie je na rozosmiatie).
Punťo, tak ja tam už bežííííím. Milli, nehnevaj sa, babské reči, vieš, hmmmmm.
milli ja nepotrebujem odpoved do svojej minulosti-ja nepotrebujem ani nechcem vediet preco sa to stalo-viem ze sa to stalo a to mi uplne staci.
milli nehnevam sa ze o mne pises-ale nehnevaj sa - nevies o com pises.nesudim Boha,ale jednoducho mu nikdy neodpustim veci,ktore sa mi stali.a nepresvedcis ma o tom ani ty,ani nikto iny-ze to tak malo byt, ze to bolo spravne,ze to malo nejaky zmysel??? nie nemalo.dakujem za tu /tie/skusenosti,ale len on ma mohol vtedy zachranit a neurobil to!
Katus dakujem za tvoj prispevok-nikdy by som to tak nevyjadrila ako ty!
inak mala otazocka Katuska-kam mam ist??? lebo tam kde sme boli minule som davno-len ty nie! :-)))
Milli, milli, joj milli. Čo keby si nám niečo porozprával o svojich ťažkých útrapách, nech sa máme k sebe trochu bližšie. To by bolo celkom fajn.
Vieš, Katty, práve Jóba som mal na mysli, keď som čítal Brunuškin príspevok, pretože chcel súdiť Boha a nechápal súvislosti. Ja tiež nie som z kameňa, viem čo je utrpenie, aj keď asi zďaleka nie také aké ho majú mnohí iní. Bruni však teraz už, vďaka Bohu, nie je v takejto situácii, ale na rozdiel od Jóba (myslím si) nemá odpoveď do svojej minulosti. A to si, myslím, že je koreňom jej výčitiek voči Bohu. Viem, čo hovorím, ja som tiež Bohu vyčítal. Ale, verte mi, to je vždy len na našu škodu.
Dúfam, že sa, brunuska, nehneváš, že o tebe píšem...
Bruni, tak si zanadávame. Hybaj, chcem ťa vidieť nazúrenú.
To nič, Milli. Stáva sa. No máš pravdu, tlačíš na pílu. Vieš, koľko ľudí tu píše s akou takou ale vierou, poznačení životom? Prečo človeku neuznáš, že jeho viera može ísť aj ku dnu? Vieš, keď ťa niekedy čítam, žasnem, príde mi to také neakceptujúce a tvrdé. V kútiku duše túžime, že Otec si nás opať všimne, ale má zrejme iné plány ako my. Skús čítať Jóba a dobre sa zamysli ako Boh vnímal Jóbových priateľov a že nakoniec, keby nebolo Jóba a jeho lásky k nim, boli by zatratení. Jób.... v ťažkostiach čítaj Jóba a daj si poradiť, lebo teraz stojíš iba ako "priateľ", nie zúčastnený.