mam jeden problem....pred dvoma rokmi som bol sikanovany,kazdy ma bil,hadzali mi vecami do kosa a tak....
neviem ci to je preto,ale strasne som sa povahovo zmenil...zacal som tvrdo posilovat,cvicit box,proste som na sebe tvrdo makal den co den....zacinam byt agresivny ale neviem to ovplyvnit....kazdeho bijem teraz ja pre kazdu blbost a postupne tym stracam kamaratov pretoze sa ma boja a nechcu mat so mnou radsej nic.....teraz by som uz nemal problem nikoho prebodnut nozom alebo dobit k smrti,proste som neprekonatelne agresivny ku kazdemu,kazde druhe slovo co poviem je nadavka,ucitelom odvravam,jednej ucitelke som pretoze mi dala trojku prepichol na aute vsetky gumy,dalsej som dal do zamku na jej dverach sekundove lepidlo.....proste teraz uz neznesiem nic ani krivy pohlad,ani pol kriveho slovicka,proste nic....je to nejaka psychicka porucha?da sa to liecit?cim to moze byt?
Chcem sa zmeniť
No, to by ťa neposlal, geco, to by ťa neposlal. Buď si istý. Možno by ti iba odporúčil užívanie antidepresív, ale na túto prácu je tu on. Psychiatri predpisujú lieky, posielajú na liečenia, a psychológovia zahajujú terapie. Určite ho vyhľadaj. Ako budeš rozprávať? No nejako už len budeš. Ono sa to časom začne zlepšovat.
a este na margo toho psychologa,rad by som ale neviem ci by som bol schopny povedat mu toto vsetko,moje pocity a tak....asi by ma poslal rovno na psychiatriu
no ved ja som chcel vediet hlavne vas nazor a nejake rady,alebo skusenosti z vlastneho zivota......
a co som prezil? kazdodenne urazky,vysmechy,surove opovrhovanie,kazdodennu bitku (niekedy aj viackrat za den),poskodzovanie veci a pomocok,vyhrazky,surove vyuzivanie (napriklad branie penazi atd..).....
nerad na to spominam pretoze sa mi pri tych spomienkach zvysuje len krvny tlak a mam normalne chut vstat a v momente poriesit kazdeho jedneho......
vlastne ano,teraz sa karta sice obratila a v pozicii "sikanera" som ja,ale neuspokojim sa s tym.......musim mat nejaky pocit,ktory by ma uspokojil.......nieco co mi chyba ale neviem to definovat.......
brunuska a katty: co sa vam konkretne stalo??? zaujimalo by ma to......
frontman: nie vobec mi to nevadi,prave to vo mne vyvolava taky pocit pomsty ze "na,to mas za to vsetko" a tak......
viem mozno som dusevne labilny a nemam na tomto svete co robit,mozno to je len blba faza mojho zivota a dostanem sa z toho a mozno mi len chyba stipka lasky,citu k niekomu inemu.....preto by som sa chcel zmenit ale neda sa to,aspon tak sa mi to vidi :-(
no clovece, to neni nic moc.
teraz robis inym to, co robili tebe.
vyhovuje ti to? nevadi ti, ze teraz su ini v tej pozicii, co si bol ty?
geco, fajn, že si sa ozval
Ja viem, že to Grétuška myslela dobre, lenže viem aj to,že človek najprv musí byť uzmierený sám so sebou, byť aspoň trochu so sebou spokojný a mať sa rád, až potom je schopný a pripravený prijať k sebe niekoho iného,
drahé kamene dostať v ezoterických obchodoch buď také menšie, na retiazku alebo aj veľké, to je na Tebe aký si vyberieš..Všetci, čo Ti napísali, to mysleli dobre, chcú ťa podporiť. Tak sa maj
Okrem toho, si rovnako v postraumatickej stresovej situácii ako ja, bez ďalšieho porovnávania sa, agresivita sprevádza tento stav. Nechcem vedieť, čo všetko si zažil, ale povedal si tu jednu vetu: teraz už dokážem zabiť a tá ma naštartovala, inak by som na tvoj príspevok nereagovala, takže vidíš. Pomáhala mi rodina, lekár, priatelia a čas. A o viac asi nestojíš. Tak sa drž.
a mozno sa zasmejes-alebo vsetci-ale jedina cesta je odpustit...nedovolit aby ti to znicilo cely zivot,aby ta to premenilo na rovnaky hnus ako ti co ti ublizili.
ano roky..mne osobne 12.
Najvačšia sila je po takom niečom sa zodvihnúť, oprášiť sa a ísť ďalej. Aj keby si sa dvíhal roky, ale urobiť to!
Tak ti poviem, ani rukavice ti netreba, ak toto dokážeš, tak si im všetkým vytrel zobák!!!
fuu vracaju sa spomienky-ze?
nasilie nech je akekolvek je vzdy nasilie...
znasilnenie,dolamane rebra,ruka,podchladenie,bezvedomie,fyz.ale hlavne psych.bolest...a tak.
nadpis temi mas Chcem sa zmenit! neviem ci to sam dokazes...kazdy z nas potreboval pomoc aby to prekonal,zvladol...
Ale ak si myslíš, že ti ukrivdil celý svet, tak nech sa páči. Choď a ľutuj sa. Ďalšie víťazstvo tvojich neprajníkov!!!