Ako musí vyzerať žena podľa Vás aby ste o nej spokojom mohli povedať že je to "šupa" ?
Ako musi vyzerat zena...?
jajka to nie len na mna, na kazdu jedno co vyzera ok tak calan ti povie a ja vzdy sa otocim a poviem cervik pekna zena sa tomu hovori a od teba si to vyprosim, dovidenia, tak sa mi stalo len ra, ale vacsinou sa len otacaju za mnou minule som sa v praci zoznamila s jednym a mi povedal ci som sa videla v zrkadle niekedy, ze som najkrajsia o kedy videl, ze taku postavu a taky face este nevidel :-D tak toto je uz ine
akoze ked na mna niekto zakrici ze som pekna kurva tak mam byt na seba pysna? :DDDDDDD
bachca chalani chcem vas dat na spravnu mieri NIE kurva! ale pekna zena, slecna... vela x sa stalo, ze niekto na mna a na kamosku zakrical aha ake supove kurvy :-D nemylte si fakty ale dnesna mladez stale tak hovori na pekne baby, co po nich slintaju a sive mysky si nesimnu vobec.
2-ky,ale pevne!!!stoja tam kde maju a to som po porode.ja sa za ne "hanbim",no moj muz je stastny jak blcha ked sa s nimi moze hrat.snivam naozaj o vacsich a ked mu to spomeniem,tak len pretoci ocami.ze on ine nechce a tie moje mu akurat pasuju do ruky
nu
a svoje mas aku velkost?
ty kokso,tak to aby som si dala silikony....
no ja mam prsia trojky,ale stacia mi!:)))
xy:),
ale to nech ta nezaraza,to preto hned pozeraju muzi na pekne zeny ako na nejake kurvy lebo muz ked vidi peknu zenu tak ju berie ako sexualny objekt,to je veru tak a inac to nebude:)),je to pud:))
Fúha to je toľko faktorov že sa to nedá ani napísať. Denne stretnem stovky dievčat a na každej je niečo iné pekné. Oči, vlasy, nohy, riťka, prsia ale ak by som mal o nejakú záujem tak mi musí voňať, ale nie parfémom ale prirodzene. Ak nie je chémia tak to nemá zmysel.
Takú som stretol pred 18-timi rokmi a milujem ju dodnes.
sto chlapov, sto chutí, každý má svoj ideál, napr. čo sa mňa týka, chudá nie, ani veľmi tučná, pekné oblé boky, guľatý zadok, chudšia v páse, a primerane veľké prsia, pekne upravená. a hlavne prirodzene peká, aby som sa nezľakol, ráno ked sa zobudím. takúto mám doma, som spokojný, aj s inteligenciou.