Ako musí vyzerať žena podľa Vás aby ste o nej spokojom mohli povedať že je to "šupa" ?
Ako musi vyzerat zena...?
taku na ktoru mozem uviazat obojok a voditko :D
Mne totiž môj priateľ povedal že šupa je taká žena čo je dokonalá fyzicky z každého uhla pohladu :o)
a este ked ma 4 prsia to uz chce hned!!
mna zase zaraza, preco si chlapi, ako tuto pritomny jefitto, myslia, ze ked je zena pekna a ma dobru postavu musi byt automaticky kurva. nemozem tomu pochopit.
LETICIA,
no ja som podobny typ ako ty!:),len som blondina modrooka ,vysportovana ale stale na vysokych podpatkoch som to u mna musi byt:))..mam rada pekne oblecenie a myslim si ze sa aj dost vyzyvavo obliekam ale vies co? to vobec neries ze ako ta povazuju ini,ja to mam tak u riti,muzi cumia a zeny tak zazeraju ale ja sa rada predvadzam takze mne to nevadii:)),kasli na nich:)
Matko,tvoj názor sa mi páči najviac :-)))))))))
stale tak bolo a bude, ked vidi niekto peknu upravenu babu, nalicenu a vyobliekanu je pre kazdeho ku..a a tomu nerozumiem a tie sive mysky co maju vlasy v cope, odrastenu farbu, made in china, tie su fajn. ja som zase nizka, stihla, cierne vlasy, vymalovana, vyobliekana, topanky na opatku nosim stale, cize asi som stetkovska :-DDD sukne inac nenosim
ja osobne si myslim ze zena by mala byt dokonale upravena ,ved ulohou zeny je predsa starat sa o seba!..ale to vsetko si vyzaduje aj nejaku tu drinu,sebaodhodlanie a hlavne SEBADISCIPLINU
mne sa pacia prirodzene babay :) tj. nefarbene vlasy, ziaden make up ani nalepene nechty .. ble :D
ale totalny ideal pre mna je modre oci, svetlo hnede az do blond vlasy, vysoka a chuda ,porcelanova biela plet, proste francuszke typy :) ( a ja som presne pravy opak :D )