Preco chlapi dokazu podviest svoje zeny

Príspevok v téme: Preco chlapi dokazu podviest svoje zeny
Zhrozenaaaa

chcela by som vediet fakt preco chlapi dokazu podviezt svoje zeny, priatelky?? su ochotny kvoli jednej noci zahodit 5 az do neviem kolko rocny vztah ?? .. pozeraju sa za kazdou suknou pricom maju peknu frajerku ?? JA UZ NECHAPEM A som z toho zhrozena ze na chlapa uz nemam ani naladu lebo zo vsetkych MI JE ZLE!!!! to im fakt ide len o sex a su pre nho ochotní spravit vsetko ????nech si ho potom sturia medzi dvere a privru lepsie spravia :(

piktogram

helou, bojz end geerlz.. did ju mis mí?! :)

u mna alles gut, akurat sa kazdy den presviedcam, ze inteligencia ma svoje hranice, ale blbost (hlavne ludska) je nekonecna :)

nema vyznam riesit, takze na to "hodila bobek" :)

Maoam

cau Laurina, cojaviem, tak stredne :-)

kazdym dnom sa presviedcam, ze dobre si myslime, co si myslime...potvrdzuje sa mi to a nechaaaaaaaaaaaapem ako som mohla byt taka degva naivna hlupa kedysi

aj co sa zien tyka, aj muzov

Laurina22

Jeeeeeeeeeeej Macca nam obnovila temu!!!

Dakujeme:-)

A ano kocky,ja som ju upozornila:-)

Maoma ako sa mas?Pozri aky mas den?Vsetko v poriadku?Mari ako?Majesty,Piktogram ste tu?

Laurina22

Piktogram ale zas vcera som uz zalahla o 21:00:-)))

A navyse ma dnes boli slepak aaaaaach taka som hladna a nemozem jest nech ho nepodrazdim este viac

pozri-

LAURINA
...jasne chapem ta...
a k tej UNAVE sak sa ani necudujem ze si UNAVENA pretoze vstavas skoro rano...

PIKTOGRAM
...kazdy blbne po svojom :))))

Laurina22

Pozri nechcem to rozoberat, neviem kto to vsetko cita a davam si velky pozor,tak nebudem rozoberat v akej oblasti robi,snad to chapete.

Ja neviem dnes mi je nejak cudne som malatna a unavena....

A tym ze som hypochonder som si uz na zaklade unavy vselico diagnostikovala