chcela by som vediet fakt preco chlapi dokazu podviezt svoje zeny, priatelky?? su ochotny kvoli jednej noci zahodit 5 az do neviem kolko rocny vztah ?? .. pozeraju sa za kazdou suknou pricom maju peknu frajerku ?? JA UZ NECHAPEM A som z toho zhrozena ze na chlapa uz nemam ani naladu lebo zo vsetkych MI JE ZLE!!!! to im fakt ide len o sex a su pre nho ochotní spravit vsetko ????nech si ho potom sturia medzi dvere a privru lepsie spravia :(
Preco chlapi dokazu podviest svoje zeny
co s tym?
spisat notarsku zmluvu :D
podvedies.. a zaplatis :)
ojka: a jednu hranu ... to budu asi "bi" :D:D:D
Zhrozenaaaaa, ja mám protiotázku (:
chcem vedieť, prečo ženy dokážu podviesť svojich mužov, priateľov??? vždy treba na takéto veci dvoch.... je smutné, že ja zasa poznám skôr ženy, čo podvádzajú mužov.... ///-:
takže by som to zhrnula tak, že každá minca má dve strany.... niektorí muži i ženy sa správajú ako bez chrbtovej kosti, ale to zasa nikoho neoprávňuje k tomu, aby sa takýmto spôsobom škatuľkovali ženy či muži....
presne tu: 00:31 : " ... vidno oco chlapom ide a kvoli sexu su ochotny zaplatit aj neviem kolko penazi ... "
napisala som niekde ze kazdy muz plati stetkam ???? nie som napisala ze ten co som mala skusenost je ochotny zaplatit stetke co je uz pod uroven..a ze mi je z toho zle.. potom napisala som to s tym ze doma ho pritom caka zena ? nie .. tak nepis tak ako som to nenapisala.. len som to myslela tak ze doma ho caka zena a on si vyhadzuje s kopytka s neakou inou
tak nehovorim ze vsetky su take a chlapi su taky ale ... je ich malo... a tie/tí co su normalne/ý verim ze len preto lebo vedia co je sklamanie ...
ano presne ako vravis, kazdy muz plati stetkam a kym si uziva doma ho caka priatelka s teplou vecerou. :D kriste niekedy sa cudujem v ktorom vesmire to zijem... :D
a to nebola podla mna moja smola...lebo dneska to je uz pravidlom... bohuzial
tvoj nazor, neberiem ti ho len mi je z neho trocha na grc. mala by si zacat rozmyslat trocha pozitivnejsie a nehadzat kazdeho do jedneho vreca. kazdy sme jedinecny. prepac ale fakt to neznasam ak niekto tvrdi ze vsetci muzi su chu*i alebo vsetke zeny su k..y. pride mi to ubohe. je to len jeho debilizmus ktoreho by sa mal zbavit a zacat rozmyslat normalne.
ze im nezalezi ci je to zena ktora ich doma caka s teplou večerov ktora ich lubi a pre chlapa by spravila vsetko alebo neaka co ho zvedie na jednu noc co roztahuje kazdemu... .. a oni zahodia to prve pre sex z neakou na jednu noc