Prirychle priberanie na vahe

Príspevok v téme: Prirychle priberanie na vahe
mirage

Od augusta som v praci /pekarni/ pribrala dobrych 12 kil,poradte ako sa ich zbavit.V maji nastupujem do novej prace,ktora je sedavejsieho charakteru a ja mam obavy ze priberiem este viac a to by som nerada.Stravovacie navyky som nezmenila a predsa som tak vela pribrala.Ved v robote som sa ani len na chvilu nezastavila.Ako je to mozne?

Kickula2826

@chica ja mám ten istý problém...jem zdravo (sem tam sladkosť, jasné), hýbem sa, pijem veľa vody..

len som minulý rok schudla asi 6 kg, mám problémy s hormónmi... a teraz ako by sa mi to vrátilo dvojnásobne...

neviem čo mám robiť, strašne ma to obmedzuje, lebo ma neustále zdúva a mám ekzém po tvári...

chica

Ahojte, už veľmi dlhú dobu držím diétu..a nie je prvá. Dokonca aj cvičím....ale vôbec nechudnem práve naopak...stále priberám..viac a viac...už naozaj neviem čo mám robiť...bola som aj u rôznych lekárov, vraj som zdravá ako ryba..nič mi nie je, ale kilogramy pribúdajú a ja som úplne zúfala, mám z toho depresie....jem zdravo, veľa sa hýbem a aj napriek tomu som za posledné dva týždne pribrala 4kg :( Ja naozaj neviem kde je chyba :( Poradte mi niekto prosím!!

melona

aj ja sa vyhovaram na to ze som pribrala prilis rychlo.. ale vyhovaram sa na to ze som zacala s antikoncepciou, ale pravda je taka ze mam malo pohybu lebo som LENIVA a jem tolko ze to nestacim splaovat pohybom denne takze to co zjem pocas dna nespalim rpeto vaha ide hore a ani neklesa ani nestoji.. zaklad je si to uvedomit a nezatazovat psychiku tym ze aka som TUCNA a ze za kazdu cenu musim rychlo schudnut.. rychlo sa pribera ale pomaly sa chudne.. a ak sa schudne naraz vela.. nastava jojo efekt ktory neodporucam.. treba upravit metabolizmus aby si zvykol.. jest co najmenej peciva, obmedzit sladke na minimum, pit velmi vela vody nejest po 5tej a vela sa hybat... viem ze zle sa to pocuva ale kym si to clovek neuvedomi.. kila dole nepojdu..

Mata557

Ahojte :) no mne osobne na chudnutie pomohlo alli. Schudla som takmer 10 kil a aj celkom dlho mi to vydrzalo :) drzim palce!

sisqa86

budte radi,ze priberiete.ja priberem 1kg za rok! krvne testy mam v poriadku,stitna zlaza je tiez zevraj v norme.keby som mala schudnut tak nemam za tyzden problem.ale co sa tyka pribratia to je uz tazky orech.nejakych 15rokov mam stejnu vahu.co neni normalne!

bibetko

mzem jest kolko chcem ,ani za nic nepriberiem,za noc mi neviem kam odidu aj 2 kila a potom zas cely den jem,aby som ich naspet nabrala a tak stale dokola,uz neviem co robit