Od augusta som v praci /pekarni/ pribrala dobrych 12 kil,poradte ako sa ich zbavit.V maji nastupujem do novej prace,ktora je sedavejsieho charakteru a ja mam obavy ze priberiem este viac a to by som nerada.Stravovacie navyky som nezmenila a predsa som tak vela pribrala.Ved v robote som sa ani len na chvilu nezastavila.Ako je to mozne?
Prirychle priberanie na vahe
Za 2 mesiace 47 kg...... ??? ved to sa neda......
Chlapci dievcata co ste pribrali,
dajte si spravit krvne testy ci nahodou nemate spomalenu funkciu stitnej zlazy.
vtedy sa velmi rychlo pribera.
Su na to lieky a da sa to stabilizovat
to je absolutna blbost
Je normalne za 2 mesiace pribrat 47 kil?
Od augusta som pribral neuveritelnych 18 kil.Mam len 12 rokov vysku 145 centimetrov a rucicka na vahe mi ukazuje 66 kil.Poradte mi prosim ako mam schudnut.
Od zaciatku septembra som pribral 17 kilogramov.Mam len 12 rokov a vysku 145 a rucicka na vahe mi ukazuje neuveritelnych 65 kil.Poradte mi prosim ako mam schudnut.
vždy som mala problém pribrať ale posledný rok sa to zhoršovala natolko,že som každý mesiac schudla asi kilo,bola som zúfala.Už 4mesiace užívam vynikajúce produkty na ktoré nedám dopustiť lebo vdaka ním som pribrala už 3 kilá a som spokojná pozri si www.abczdravie.tym.sk Je to skvelé
no somm chuda a ccem pribrat ako na to??hehe aj vela jem a staale nic na mne..hhh