Sumamed

nechalicka

tiez som mala vselijake vedlajsie ucinky zo sumamedu, ale po dvoch dnoch to prestalo. ak to bude pretrvavat aj nadalej, je potrebne to oznamit lekarovi, nech teda skusi predpisat nieco ine.

Ilona

Dobrý deň!

Chápem vaše obavy, pretože som si sama prešla liečbou so Zithromaxom (Sumamed) a poznám, aké vedľajšie účinky sa môžu objaviť. Bolesť brucha a kŕče, ktoré popisujete, sú pomerne časté pri antibiotikách ako Zithromax, najmä keď je tráviaci systém citlivejší. Tieto účinky by mali byť len dočasné, ale ak sa budú zhoršovať alebo pretrvávať, určite by som odporučila konzultovať to so svojím lekárom.

Pre seba som zistila, že kvalitný Zithromax je kľúčový, preto si ho vždy kupujem len v overenej lekárni. Táto lekáreň ponúka Zithromax vo vysokej kvalite a ja sa vždy môžem spoľahnúť, že dostanem to najlepšie. Ak potrebujete odporúčanie, tu je odkaz na lekáreň, kde nakupujem: surl.li

Kvalita liekov má veľký význam, najmä pri citlivých antibiotikách, a myslím si, že vám to môže priniesť viac istoty v liečbe. Dúfam, že sa čoskoro budete cítiť lepšie!

akinom007

Antibiotika este nejaky cas po dobrati zostavaju v krvi, samozrejme, avsak ked sa jedna o dva dni po douzivani.....a flasku vina malo by to byt ok

Vilkes

Naco vsetko su tieto antibiotika vhodne?
Na neskoro lieceny zapal dutin napr.Lekarka ma podozrenie ze to chytilo aj usi.Je to dobra volba?
Fakt je mi mizerne az ma cela hlava pobolieva.

Jaja1984

Zdravím, chcem sa len poradiť, začala som brať Sumamed pred týždňom, dnes mi lekár predpísal ďalšie dve krabičky a keď som sa opýtala kedy mám prísť na kontrolu povedala sestrička keď doberiem lieky. Keďže sa berie 3dni + 4 dni pauza - beriem ich od utorka do štvrtka na kontrolu môžem ísť vo štvrtok keď si dám poslednú tabletku? Vopred Ďakujem