Dobry den. Od pondelka uzivam sumamed.
A vcera ma zacalo po uziti boliet brucho a mala som aj krce. Netrvalo to dlho ale bolo to dost silne. NEdalo sa to vydrzat.
Mozu to byt niekake neziaduce ucinky? Vopred dakujem. Moj mail anika.jurkas@gmail.com
Sumamed
Ja som to tiež brala tak, že tri dni, potom týždeň pauza a potom zase tri dni.
Ja som ich užívala tiež tak nejako ráno. Mňa to chytilo vždy až večer, ale mňa z nich aj riadne prehnalo a potom bol kľud :)
a dodrzala si pauzu medzi nimi? tri dni?oni sa neberu naraz, ale s pauzou, tak aby si do tyzdna zjedla obe balenia
ane nezavisle od toho -su to silne lieky a prihod k nim probiotika (2-3 hodinky pred alebo po tabletke.NIE spolu)
My sme ho užívali kvôli chlamýdiám tiež na tri cykly po tri tabletky. Mala som to vždy, keď som ich doužívala. Ale keďže som sa chcela zbaviť tých chlmýdií, tak som ho doužívala. V letáku sa vždy píšu tiee najhoršie varianty, a je tam písané, že ak vedľajší účinok spozoruješ ako závažný, tak s tým máš prestať. Ak to nemáš nejako hrozné, tak ja by som ho užívala. Rozhodnutie je na tebe.
pockaj-teraz som si vsimla-OD pondelka a vcera si mala krce..ved uz si ho dobrala-ved to su len 3 tablety.V stredu si ho dojedla
nie vsetci ho znesu, je to velmi silne antibiotikum
Ahoj, ja som ho tiež užívala a tiež som mala kŕče. Priateľ ho užíval tiež a kŕče mal aj on. Sú to dosť silné lieky, takže to bolo určite z nich.