Dobry den. Od pondelka uzivam sumamed.
A vcera ma zacalo po uziti boliet brucho a mala som aj krce. Netrvalo to dlho ale bolo to dost silne. NEdalo sa to vydrzat.
Mozu to byt niekake neziaduce ucinky? Vopred dakujem. Moj mail anika.jurkas@gmail.com
Sumamed
mizuzka
z tvojho príspevku ty ani zďaleka netušíš ako fungujú antibiotiká, čo je veľmi zlé
sú rôzne druhy antibiotík, sú širokospektrálne a sú ktoré zaberajú len na niektorý druh baktérií..
širokospektrálne, znamená že zaberajú na viacej druhov baktérií...
ale nejdem sa púšťať do debaty, že prečo v niektorých prípadoch sú širokospektrálne antibiotiká väčšou hrozbou ako tie druhé
ale v jednom máš pravdu, treba ich vedieť podávať..
Milé dámy, treba sa naučiť že antibiotiká sa v dnešnej dobe užívajú spolu s probiotikami aby nevznikali žalúdočné problémy ako hnačky a zvracanie.
Môj syn, užíval toto antibiotikum ako polročný a začal hnačkovať. No po podaní probiotika NUTROLIN B, sa nežiaduce účinky stratili a antibiotikum zabralo.
Dnes môžem potvrdiť že je to asi jedno z najlepších antibiotík.
Práve je chorý a dr. už na ňom vyskúšala čokoľvek a najlepšie sa osvedčil spomínaný sumamed.
Treba len vedieť ako a s čim ho podávať.
treba trocha pribrat. niet divu ked dnes je priemerna zena kost a koza, ze s nou zamava podobne svinstvo v tak strasnej miere. viac hmoty tlmi ucinok, pripadne brat nizsie davky, prediskutovat s lekarom...
Ja mám dosť dobrý žalúdok ale takéto krce ako po Sumamede som fakt este nezazila,no nič zajtra ešte jedna tabletka nejak to vydržím ale v budúcnosti budem voliť inú alternatívu .Tak ,,Sumamedaci,,držte sa
Kde je starý dobrý penicilín? ja ked som mala užívať tieto širokospektrálne antibiotika, tak po prvej tabletke som myslela že umieram. Okamžite išli do koša. Ja neviem čo za svinstvá tam dávajú. Penicilín nechcú lekári predpisovať neviem prečo. Penicilín mi nerobil žiadne ťažkosti a mal okamžité účinky.
Fascinujuce je co pises, ze si brala Sumamed pri viroze.Sumamed je antibiotikum a posobi proti bakterii. Ak ma clovek virozu ci chripku, tak ma zaliezt do postele, spat, pit tekutiny a vitaminy. Antibiotika nepotrebuje. Antibiotika su pri chripke ci viroze potrebne len vtedy, ak sa na virusom poskodenej sliznici premnozia niektore bakterie a sposobia nasledne napriklad zapal priedusiek. No a co sa tyka tych tazkosti co popisujes, vyzera to ako alergicka reakcia na to antibiotikum a asi by si mala zavolat svojej doktorke. Dnes vidim dost velky problem s generikami, ktore zaplavili trh. Pozorujeme viac neziaducich ucinkov, viac alergickych reakcii a casto horsiu znasanlivost, ako pri originalnych preparatoch. A pri antibiotikach si niekedy kladiem aj otazku, ci je ich ucinnost skutocne rovnaka ako pri originalnych liekoch.
ahojte!ja som brala summamed iba 3dni na liecbu nejakej vyrozi!mala som teploty a boleli ma klby a svaly.hned v prvy den ma strasne svrbelo cele telo a na treti den som mala cervene flaky na rukach a na 4.den mi presli na nohy.teraz je uz piaty den od zaciatku liecby a mna stale nenormalne svrbi cele telo!mam to povedat lekarke?poradte prosim!