ahojte študenti:) chcela by som len poradiť, ako sa nezblázniť do štátnic, ako si čo zadeliť a stíhať to bez ujmi na zdraví..aké máte vy skúsenosti s učením na štátnice? stíhate? už ste začali? a vy,čo máte už po nich, ako ste to zvládali?
Ako sa do štátnic nezblázniť
teda pokusim sa:o)
tish, slubujem ti, ze ked skoncim skolu pomozem ti s depresiou aj uzkostou. Len sa za tie dva roky ohlas:)
Studujem psychologiu
Dee, vieš aká paráááda, aj teraz, čo máš? Si to uvedomuješ? Ťa, to je šťavnatý život, jajajáááj a tie spomienočky, budú perfektné. A na tie trapasíky budeš tak rada spomínať, na všetko budeš spomínať a preto to stojí zato, prežiť stres, mindráky, hnačky, nebudeš spať, ále, aj tak to stojí zato. Štátnice? Aj to stálo zato. Som šťastná, že to mám za sebou. Nebola by som úplne celistvá, nemať túto skúsenosť.
Ste zlaté.
Dee uzi si to aj ten stres, koktanie, blbnutie, vykriky zo sna, raz sa na tom budes smiat tak ako my teraz s odstupom casu. niekedy to bolo fakt tazke, 5 rokov na vysku je optimalne, 6 uz je na hranicic sil...poslednu statnicu som mala zaciatkom juna a az v decembri som si uvedomila, ze kokso, ja som oddychnuta, v kope, v pohode...ale to je extrem. mesiac pred prvou stat ma nechal frajer a tyzden pred poslednou mi necakane zomrela babka...som si povedela, ze ked som posledny rocnik prezila, tak uz prezijem vsetko :D co ta nezabije, to ta posilni :D ach ja superman :D
mna statnice cakaju az za 2 roky, ale ten cas strasne rychlo leti a ja netucim ako to zvladnem. Sice cez skuskove sa moc netrapim, ale statnice budu o inom.Uz sa "tesim" na tie noci a strasidelne sny.
Dee, poteším ťa, ja si viem predstaviť kadečo.
robim sice v odbore ale v urade. ale nestazujem si. s mojimi depresiami a uzkostnymi zachvatmi by nebola pre mna prakticka veterina vhodna.
a co robkas tish?
Hmmmmmmm, dobreeeeeeeeeee, ja som zase na plechy.