ahojte študenti:) chcela by som len poradiť, ako sa nezblázniť do štátnic, ako si čo zadeliť a stíhať to bez ujmi na zdraví..aké máte vy skúsenosti s učením na štátnice? stíhate? už ste začali? a vy,čo máte už po nich, ako ste to zvládali?
Ako sa do štátnic nezblázniť
Tak, tish, nehanbi sa za to, ja viem, no, je to ojedinelé, ale možno sa staneš pre niekoho motivujúcou osobkou. No daj...
Tish, jasné, že sme dopriali, ale bolo fajn... Ešte aj tie štátnice, v takom stave, ma bavili. Zbožňovala som všetkých tých bláznov! Bože, a tie letá a majálesy... Ale už by som sa nechcela vrátiť. Predpokladám JUDr., MUDr.?
toto stvalo aj mna ked dosli prví s prvym pismenkom, u nas je taky zvyk, ze po kazdej statnici sme si pisali na dvere pismenko u titulu, najkrajsie bolo r. (r s bodkou) :D to sme si navzajom. ale kazdemu som dopriala, za tu drinu a 6 rokov zivota
Chutná spolužiačka, na tej by som sa dobre pobavila, ale ty aká družná, už sa ti dobre popíjalo, čo? Ja som mala v stredu, týždeň predtým poštátnicoví opití jak vetriesky burácali pod oknom. Ják som sa nahnevala. Tototo bolo hrozné!!! Ešte v ten deň som padala domov učiť sa. Ale, nádherné zážitky. Fakt to stálo zato.
moja spoluziacka isla stale medzi poslednymi, ja prva, kym dosla na rad, tak sme stale stiahli par deci becherovky, takze ona isla odpovedat opita :D takze verim :D
Tish, neuveríš, ale ja som mala vypité už tesne po štátnici, takže, počas gratulácie, namiesto ďakujem som začala čkať. A nedalo sa absolútne zastaviť.
to ze bola sranda a ze na intraku by si nasla na kazdej izbe zasobu roznych povzbudzovakov a vymlete srandovne ksichty, kazdemu nejakym sposobom drbalo a po posldnej statnici sme si na katedre sadli tam kde sedela komisia, chlastali a fajcili a potom spokojne odisli chlastat do krcmy:D
uc sa hlavne tak aby si mala sajnu ku kazdej teme. ja som mala 4 tazke statnice 4 mesiace po sebe, jedna mala rozsah dokonca 12 predmetov a 12 skusok ktore som absolvovala predtym, no to bolo labuzo, vychadzalo mi to skripta na den, ina moznost nebola. tak som si to
len citala a zvladlo sa vsetko.
Len ty nikoho neobdivuj, lenka 88. Ja hovorím, začiatky sú ťažké a maturita je prvá z ďalších. Časom sa ostrieľaš, nemala problém, nemala. Radšej sa sústreď na anj a tak ako som povedala, pár viet a nepreháňať. Problémy si robíme sami. Pozri, aká som ja Ing. ani neviem "i", hanba!!!! Nadhľad dievčatá!!!
Ja maturujem a robím s toho vedu lebo viem že nanapíšem anj a už sa s tým pomaly zmierňujem, neviem čo budem robiť ked budem študovať na VŠ. Fakt Vás baby obdivujem !!! A ty bubinka sa drž. Prejem Vám uspečné dokončenie semestra.