Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Ako sa do štátnic nezblázniť

123456

he he he da sa v klude :D ja som mala promovat minuly rok... ale som si prekladala stacky v ramci zachovania dusevneho zdravia... mala som dost problemy s diplomkou... takze... prekladala som na august, potom na februar, no a nakoniec ich budem robit v maji :D no zaklad je, ze jednu stacku uz mam, a aj diplomka je obhajena za 1 :) aspon daco... a este ma cakaju tri stacky :) a mozem povedat, ze som dusevne zdrava :D aj ked poviem vam, to neustale prekladanie je svinstvo na psychiku... drzte palce, nech sa mi to uz konecne podari :)

bubinka

hej, ľudia, práve som dopísala diplomovku, konečne som zavrela microsoftword, už len doplním obrázkovú prílohu amám to hádam z krku:) jupíííííííííííííííí fuu, u je polnoc...už ani na klávesnicu nevidím, oči mám červené ako angorák...no ale už sa musím začať teraz pekne učiť na štátnice, vám to ako ide? je niekto hore?:))

Aria

Ahojte dievcinky, tak ako s vam dari? JA vcera uz musela vypnuct comp, lebo pri nom sa ucit neda. Teeeda nie ze by to malo nejaku vahu...pri slovach ako relacia, entita a operand som o pol 10 sladko zaspala... Na studovanie asi treba stres...

katty19

Posledný príspevok mi urobil veľkú radosť. Dva v jednom. Idem už spinkať, pá všetkým a ty, Dee, rob nám radosť. Počuješ? Si už takmer fundovaná. Skúsenosti, takmer škola, neskor prax, potrebujeme ťa, šikovných mladých ľudí, ktorí chcú.

Dee

ja som dnes slepa a citam to co chcem.Ja som si precitala, ze nemala by si sa. No neva...
Tak znovu, pokial sa s tym nieco nerobi, tak depresie mozu trvat dlhe roky a uzkost rovnako a nechcem strasit, ale len sa to bude zhorsovat.

Dee

ale ja uz par rockov nemam depresie, ale prezila som dost tazke stavy, tak viem ake to je. Obcas mam pocity smutku, ale s tymi starymi depresiami, ktore som mala v minulosti to uz nema nic spolocne.

katty19

Dee, nechcem ti do toho, lebo ty budeš fundovaná, ale čo myslíš, nemala by sa za tie dva roky už depresie zbaviť? Ja neviem, no. Skús, tak čisto teoreticky.