ahojte študenti:) chcela by som len poradiť, ako sa nezblázniť do štátnic, ako si čo zadeliť a stíhať to bez ujmi na zdraví..aké máte vy skúsenosti s učením na štátnice? stíhate? už ste začali? a vy,čo máte už po nich, ako ste to zvládali?
Ako sa do štátnic nezblázniť
niektore odbory nemaju statnice, no nie je to nespravodlive?
som z toho chora, studujem externe, robim, mam pocit ze na nic nemam cas, niektore dni ma chytaju az depky, je to chore, stale si vravim ze ked to zvladli ini, musim aj ja, ale na druhej strane si uvedomujem, ze az tak sa netrham za tym
No ver mi ze stihas, ja mam niekedy prve dva majove tyzdne.. a diplomovku tiez este nemam.. ucit sa zacnem v aprili
okolo 25. mája, nic nestiham, bakalarku nemam hotovu, neviem ako to urobim
aj ja mam ten pocit :(
ale musime sa prekonat a vydrzat.... kedy mas statnice ty?
no tak to by som aj ja rada vedela ako to zvladnut, lebo momentalne mam pocit ze sa to zvladnut neda. Mimochodom, chcem Vas poprosit, nema niekto nahodou k dispozicii dotaznik o spokojnosti zamestnancov?? velmi by mo to pomohlo dakujem.
tak statnice sa blizia :(((
je tu este niekto taki? dajte rady ako to zvladnut...
drzim palce :))))))
ja som robila statnice z nemciny popri zamestnani a bola to fuska, tesne pred som si vzala dva tyzdne dovolenky a rozdelila tych 60 otazok na dni a poctivo kazdy den tlacila do hlavy, uuuuuuuuf a nakoniec som aj tak mala pocit ze nic neviem, lebo sa mi to uz zacalo vsetko motat, a priamo na statniciach po vytiahnuti otazok tak asi 5 minut okno.... ale zmalka som, zvladnete to aj vy, prajem vam aby ste uz mali za tym :)
ahojte, ja mam akurat tento utorok statnicu zo 4 predmetov+ obhajoba. obhajoby sa ani tak nebojim lebo mam celkom dobre oponentske otazky, ale... viac sa bojim tych otazok co si vytiahnem. som v nenormalnom strese uz asi tyzden, nemozem spat, a hrozne sa bojim, ze to nedopadne dobre. sice som sa pripravovala dobre 4 tyzdne, ale aj tak mam pocit ze uz nic neviem.... bojim, bojim
ach pomocc nejde mi nic do hlavy ako to tam vopchat ? ked viem, ze za dverami mam statnice