ahojte kočky :)
chcela by som sa opýtať či má niekto s nimi skúsenosť ..niežeby som si to chcela objednávať ale vŕta mi v hlave jedna vec... každom časopise na nás vykukuje štíhla baba a rozpráva svoj príbeh ako schudla pomocou nejakých tabliet ( nejaké z nejakej rastliny čo rozpúšťa tuky, nejaké čo sú z kapusty...)a predtým ukazuje fotky kde mala 30 kg naviac...jasné photoshop a vymyslený príbeh...veď 5 kg týždenne sa nedá schudnúť...nazvala by som to celé nezmyslom..ale nedá mi tá vec že každá taká spoločnosť garantuje vrátenie 100% peňazí ak im to vrátime a kľudne aj používané,,chcem sa opýtať či to niekto skúšal a ako to fungovalo...
Tabletky na chudnutie - máte skúsenosť?
a skusala si aj piperine forte ci este nie? ja ti potom napisem ci zabralo ci tiez nic
tabletky BodyLight ako aj ine z casopisov a z forumov, ktore sa nam tlacia do popredia len co niekam klikneme su hovadina. vyskusala som so zvedavosti niekolko a nic ani tuk a to som k nim aj jemne zmenila stravu, nejedla od 18:00 hod, sladenu kavu len doobeda, vela vody, ziadne sladkosti a minimalne 2x denne davka cistej zeleniny a ovocia a pod., ani to nepomohlo, len som mala nervy, ze sa musim omedzovat. BodyLight garantuju vratenie penazi, pisala som im podla ich instrukcii este ani mesiac nepresiel a ani sa len neunuvali odpisat. Chcu vratit vyrobok ak s nim nie sme spokojne. Ale ako zistime ci sme spokojne ak to neuzivame? A co chcu teda vratit ked balenie na mesiac je zjedene??? No cele je to len blaf a uz nikdy viac ziadne tabletky na chudnutie nekupim. Bud to pojde stravou alebo mam smolu a budem uz zvysok zivota pekne plnostihla :D
Chrom z lekárne. Chrom je tiež doležity pri chudnutí.
Dôležité informácie ohľadom chudnutia môžete nájsť na stránke www.tabletky-na-chudnutie.sk . Nájdete tu všetko čo potrebujete vedieť ohľadom rôznych spôsobov chudnutia a zdravého životného štýlu. Taktiež môžete nájsť aj porovnanie tabletiek na chudnutie.
Na każdej stránke musia byť uvedené podmienky na základe których sa vracajú peniaze.Podľa mňa je to celé podfuk.
Ja z vlastnej skúsenosti odporúčam pozrieť na tieto tabletky: -odkaz odstránený-
vypadajú celkom slušne a máš tam aj ich hodnotenie. Akože neverím všetkým tabletkám a podobne, no efekt uričte majú. Ale je nutné k tomu pripojiť aj cvičenie - aspoň ľahké vrátane behania. :-)
ja som schudla vdaka fat absorber 30 kh za dobu 3 mesiacov bez jojo efektu
Často sa tu ospevuje Oxotrim, preto si najprv prečítajte toto o Martinky: www.polakova.sk
ja,som,ich,osobne,brala,tiez,ale,ziatdna, odozva nic som neschudla skoda penazi
ja,som,ich,osobne,brala,tiez,ale,ziatdna, odozva nic som neschudla skoda penazi