Kvasinka-Ako sa jej konecne zbavit?

Laurina22

Macka posles mi link do mailu prosim ta?Dakujem ti.

Angela ano,pocula som ze sladke slane vylucit...ale to aj robim,ja sladke nejem skoro vobec...

macka26

netreba zabudat ze vsetko co si date, maste, tabletky, vyplachy pomahaju len lokalne... candidu treba vypratat z criev... kde je usadena a premnozuje sa... tu je tema otazky na rng a tam najdete link na tuto problematiku... pripajam ho treba si nastudovat.. mam to odskusane.. pomaha... -odkaz odstránený-

emanuelita

Rng o tej protikvasinkovej diete som sa tu toho už veľa načítala a mám pocit že ženám ktoré to skúšali ani tá nepomohla...dobre ty k tomu ešte pridávaš kadejaké tie doplnky ale koľko ma to celé bude stáť a kde to zoženiem? akože dobre už som o tej diete aj uvažovala asi to má niečo do seba dva týždne zase neni taká dlhá doba ale tie prípravky no ja neviem...ťažko už rozoznať v našich situácich kedže už o tom vieme svoje ako to je že každý sa snaží ponúkať čo najlepšie a najoriginálnejšie doplnky liečby a kadečo a vieme že aj farmaceuti určite na tom dobre ryžujú...lenže načo sa má už človek spolahnúť ked už nie na lekára? ja už som vyskúšala toho veľa od lekára cez voľnopredajné ohromujúce prevratné zázraky ktoré toho nasľubovali a vrazila som do toho nemalé sumy lenže zúfalý človek sa chytá každej možnosti...neviem už sama čo si mám o tom myslieť a čo robiť...

angela85

ahoj, aj ja som mala taky problem, tak som isla ku gyndosovi a ten povedal ze to nemusi byt len kvasinkova infekcia, tak mi nasadil entizol aj na papanie aj tam dole a aj priatelovi. este to uzivam, a momentalne sa citim velmi dobre, ze keby to nezabere tak da urobit este jedno vysetrenie LBC co sa plati. a skocila som aj obvodnem a ten mi este dal nejake antibiotika na zapal mocovych ciest a keby to neprejde tak mi da vysetrit moc.
no dam potom vediet, ze ako sa citim
doteraz som to skusala vselijako liecit svojpomocne, no nezaberalo, asi mam celkovo oslabenu imunitu a zacnem v prvom rade teraz riesit jej posilnenie

RNG

Radove daleko najviac candidy je v crevach. Ked sa tam vyhubi a nasadia spravne probiotika, tieto spravidla vyrobia dost protilatok proti candide inde v tele.
Candidu si sami vypestujeme potravou bohatou na cukry, co podporuje kvasne kultury a chudobnou na vlakniny, co sluzia ako potrava pre probiotika.
Viac najdes cez Google.sk zadanim rng, candida.
K tomu mozem pridat este enzym Candex, ktory tiez pomaha rozkladat bunkove steny candidy a roznych plesni.

emanuelita

effka a po akej zlej skúsenosti? čo ti to spôsobilo? ja viem že to nieje vhodné robiť stále ale ked je to fakt jedná vec ktorá mi pomôže aby som nemala výtok kedže lekár sa s tým už ani neobťažuje riešiť...resp. dával mi stále tie isté krémy...a je to zlé aj ked si dávam potom tie probitické čipky gintima?
čo su to tie DIDA?