emanuelita... ako som pisala aj lauri... protikvasinkova dieta je zaklad... zial zeny so sklonom k opakujucim sa mykozam by sa bielej muke, cukrom mali vyhybat celkovo.. nie len v ramci diety... dalej odporucam doplnky.. candidu treba vyhnat z criev... ked je organizmus prekysleny, mozes sa aj poskladat, nezbavis sa jej... treba zvysit prijem zasaditych potravin... vygooglis bez problemov :D
ahojte no tie čípky gyntima zatial zabrali aj mne...dala som si už dve na noc a ráno bolo všetko v pohode teraz nemám ani výtok ani nesvrbí nič...zatial...ale vysadila som aj tie sladkosti zo stravy a užívam probiotiká a včera som si kúpila v lekárni psylium, uvidíme čo bude dalej no k lekárovi sa chystám aj tak....a baby ak by niektorá z vás išla skúšať tu protikvasinkovu dietu dajte vedieť či to pomohlo...poprípade by sme to mohli držať spolu :)
dendi uplne ťa chápem...
ja s výtokmi bojujem tiež pekne dlho...možno to bude aj 7 rokov možno viac a to mám 26...gynekologička mi predpisovala stále iné čípky a mastičky, nič mi nepomohlo...možno sa len na pár dní zoslabil výtok a to bolo všetko...intímky som používala aj v noci, ale potom som s tým prestala, vraj aj to je dôvod výtoku...ja som tiež zúfalá a neviem čo mám robiť...a možno ten výtok mám prechladnutím...ja bohužiaľ dosť rýchlo prechladnem...mám stále studené nohy aj ruky..možno to bude aj tým...a keď som náhodou s chalanom a chce mi ísť pod nohavičky, tak mu radšej odsuniem ruku aby nezistil, že mám intímku. Je to dosť pre mňa nepríjemné :-(
ahoj Sandra, tvoj problem presne poznam. mavala som opakovane mykozy a nic mi nepomahalo. ani overene recepty, ani babske rady, bola som uz zufala...potom som dala na radu kamosky a kupila si velke balenie Wobenzymu a zacala s liecbou enzymami. a predstav si, ze mi to pomohlo :) konecne ziadne svrbenie ani vytok, som taka vytesena, takze urcite odporucam :)