Kvasinka-Ako sa jej konecne zbavit?

Laurina22

Dik Janka,ja este to skusim...dnes mi je nejak zvlastne,aj teplota mi vybehla akosi,dufam,ze to nema suvis...

Ach preklinam ten bazen,wc,alebo chlapa nebodaj,cokolvek odkial som tuto pliagu chytila.

macka26

emanuelita... ako som pisala aj lauri... protikvasinkova dieta je zaklad... zial zeny so sklonom k opakujucim sa mykozam by sa bielej muke, cukrom mali vyhybat celkovo.. nie len v ramci diety... dalej odporucam doplnky.. candidu treba vyhnat z criev... ked je organizmus prekysleny, mozes sa aj poskladat, nezbavis sa jej... treba zvysit prijem zasaditych potravin... vygooglis bez problemov :D

Laurina22

Ja som zas naopak asi zakrikla,ze Gyntima mi pomaha...opat to citim,takze v pondelok idem k dokymu...

No,sladke som vylucila aj ja...tak uvidime

emanuelita

ahojte no tie čípky gyntima zatial zabrali aj mne...dala som si už dve na noc a ráno bolo všetko v pohode teraz nemám ani výtok ani nesvrbí nič...zatial...ale vysadila som aj tie sladkosti zo stravy a užívam probiotiká a včera som si kúpila v lekárni psylium, uvidíme čo bude dalej no k lekárovi sa chystám aj tak....a baby ak by niektorá z vás išla skúšať tu protikvasinkovu dietu dajte vedieť či to pomohlo...poprípade by sme to mohli držať spolu :)
dendi uplne ťa chápem...

dendi

ja s výtokmi bojujem tiež pekne dlho...možno to bude aj 7 rokov možno viac a to mám 26...gynekologička mi predpisovala stále iné čípky a mastičky, nič mi nepomohlo...možno sa len na pár dní zoslabil výtok a to bolo všetko...intímky som používala aj v noci, ale potom som s tým prestala, vraj aj to je dôvod výtoku...ja som tiež zúfalá a neviem čo mám robiť...a možno ten výtok mám prechladnutím...ja bohužiaľ dosť rýchlo prechladnem...mám stále studené nohy aj ruky..možno to bude aj tým...a keď som náhodou s chalanom a chce mi ísť pod nohavičky, tak mu radšej odsuniem ruku aby nezistil, že mám intímku. Je to dosť pre mňa nepríjemné :-(

Bella855

ahoj Sandra, tvoj problem presne poznam. mavala som opakovane mykozy a nic mi nepomahalo. ani overene recepty, ani babske rady, bola som uz zufala...potom som dala na radu kamosky a kupila si velke balenie Wobenzymu a zacala s liecbou enzymami. a predstav si, ze mi to pomohlo :) konecne ziadne svrbenie ani vytok, som taka vytesena, takze urcite odporucam :)