Kvasinka-Ako sa jej konecne zbavit?

ojmhng

Varovanie líbyjskému ľudu

Nad zábleskom nádeje na slobodný život v Líbyi sa začínajú sťahovať tmavé mračná opätovnej neslobody. Z dostupných informácií z médií začína byť čoraz jasnejšie, čo sa v skutočnosti skrýva za „nezištnou pomocou“ štátov západnej Európy a USA líbyjskému ľudu.

Viac sa dozviete na: -odkaz odstránený-

macka26

JAJKA... ako tpch napisal... vytok ktory nesvrbi nesmrdi a je ciry, cca dva tyzdne po menstracii je ovulacny... vsetko je v poriadku

tpch

jajka19, priesvitny vytok uprostred cyklu je absolutne normalny, ide o zriedeny hlien z krcka maternice, ktory sa vo zvysenej miere tvori najviac v obdobi ovulacie. Urcite sa nepotrebujes zvnutra vyplachovat ani nic podobne, je to normalny jav. Pouzivaj intimky, umyvaj sa zvonka gelom na intimnu hygienu a vsetko je OK.

Laurina22

Macka asi aj ja som citliva,ale zas,preslo to stipanie po par minutach a mam pocit,ze mi to zabralo,a to som si dala len prvy cipok...uvidim

jajka19

Ahojte, mám 19 rokov a som ešte panna. Už dlhší čas mám problém s výtokom. Nie je žiadnej farby,je priesvitný...všimla som si,že týždeň po menštuácii ho nemávam v takom množstve ako 2 týždne po nej...no v podstate, vždy nosím intímku...vedeli by ste mi kočky nejak pomôcť? pomohli by mi nejaké prípravky na intímnu hygienu? ku gynekológovi sa bojím ísť,pretože som tam ešte nebola...a nechcem tam už "rozcapovať nohy"....nevedeli by ste mi pomôcť?

emanuelita

Laurina je to možné mne to tie čípky nerobia nepáli ma to práveže sú to jediné s týchto probiotických ktoré mi nerobia zle...a skúšala som veľa no každá sme iná a potrebujeme niečo iné takže je možné že ti aj uškodia mne tak škodil gynoflor a ešte jedny podobné neviem ako sa volali tiež ma z nich pálilo...
Ja už budem musieť tiež fakt ku gynekologovi lebo ma už bolí aj podbruško ako keby pred menzesom a tak celkovo sa už chystám aj tak na preventívku takže asi štvrtok tam idem lebo inak mi to nevycházda časovo...len sa bojím čo mi povie na tu moju samoliečbu mycomaxom ktorý asi zjavne nepomohol...
A ako je to potom s tou dietou? to ako po dvoch týždnoch sa môžem stravovať zase normálne či čo?

- mira

Emanuelita, spoliehaj sa v prvom rade sama na seba, nik iný nevie ako sa cítiš. Kvasinky vyhubíš len vtedy, ak im neposkytneš to , čo potrebujú. To sú jednoduché cukry z cukru repného, ovocného, mliečneho, z medu a neposkytneš im prekyselené prostredie, t.j. budeš jesť stravu, ktorá vytvorí v tele zásadité prostredie. Takéto prostredie vytvára hlavne koreňová, listová a guľatá zelenina a obilniny ktoré nie sú zbavené minerálnych obalov a vlákniny.
Potraviny ako cukor, mlieko a mliečne výrobky, mäso, vajcia, chemikálie a povzbudzujúce látky sú silne kyselinotvorné a teda kandidu podporujú.

Laurina22

No ja som ako poslednu sancu nasadila dnes prvy cipok Gyntima probiotika a stiiiiiipe ma to,co teraz ma urobit?Vyplachnut?Stalo sa vam to?