Kvasinka-Ako sa jej konecne zbavit?

effka

rosalgin ti uplne rozvrati vnutorne prostredie, neodporucam po zlej skusenosti, recept - nejedz sladke a kup si tabletky DIDA a este probioticke tampony. samozrejme aspon jeden krat denne pred spanim probiotikum

macka26

tpch ma pravdu... roztok je ale vhodny boraxglycerin... robili volakedy z toho v lekarnach globule ktore sa vkladali a boli fajn aj pre tehotne zeny... dneska sa s tym ale nikomu nechce srat lebo je vela roboty a globule stali par korun...

macka26

tpch ma pravdu... roztok je ale vhodny boraxglycerin... robili volakedy z toho v lekarnach globule ktore sa vkladali a boli fajn aj pre tehotne zeny... dneska sa s tym ale nikomu nechce srat lebo je vela roboty a globule stali par korun...

emanuelita

Laurina mne sa to tiež zase vrátilo po menzese ako som si myslela že po tých sedavých kupeloch mi bolo fajn...a teraz zase hrozný výtok kupila som si na víkend zase rosalgin a mycomax tabletku a zase ten fungicidin teraz mám trošku lepší pocit tabletku som si dala hned a výplach si robím len raz za deň na a mastičku si dávam aspon 2-3krát a teraz si plánujem dať probiotické čípky zase na noc..len potom zase ked si urobím ten výplach tak neviem...ale ak mi to nezaberie tak idem naisto k lekárovi lebo aj tak mám ísť teraz na preventívku a bojím sa dalej takto liečiť sama...myslím že aj ty už nemáš inú možnosť...mne lekárnička ked som si to nakupovala hovorila že mám vysadiť sladké zo stravy :D jak keby som nevedela...

nelinka22887

Teraz je novinka nejaky sprej s takou nasadkou ktory pouzivas stale rano naobed vecer na kupko kdekolvek len das do posvy a striknes vraj ma velmi dobre ucinky a vysledky....mne dal tie macmiror 12ks vybrala som len 6ks a potom som dostala mentruaciu a po nej bolo uz dobre mna ani predtym nic nestipalo nebolelo ani nic len kusok hnedy vytok, teraz ho mam svetly ale myslim ze je v normalnom mnozstve nic ma nesvrbi nepali nestipe tak asi neni dovod brat dalej...

Zuzu185

ahoj, no ked si uz vyskusala vsetko mozne, asi by si mala stavit aj na podporu imunity. ja som tiez mavala problemy s mykozami a po uziti antibiotik ani nehovorim. lekar mi vtedy odporucil brat spolu s antimykotikami aj Wobenzym na podporu imunity. tento liek obsahuje rozne enzymi, ktore zabranuju, aby sa ti mykoza vracala. skus sa na to spytat svojho lekara, verim, ze ti pomoze.

emanuelita

ahojte no ja som si tiež robila výplachy rosalginom a je to tiež lepšie ale ja mám pocit že vo vnútri nemám problém len ma to zvonku trochu tak akoby bolí a svrbelo to ale už to pomaly ustupuje mám pocit lebo som používala aj ten canesten lenže potom ma už aj z toho pálilo tak som si kupila ten fungicidin a ten je fajn len ked si ho dám tak ma potom trošku svrbí ale potom je dobre...chcela som aj ten mycomax tabletku pre istotu ale v lekárni ju nemali kde som bola tak som to nechala tak....a kupila som si ešte gyntima probiotické čípky tie su dobré používam ich po výplachoch alebo ked mám blbý pocit a včera som si dala na noc teraz sa cítim celkom fajn, len hovorím ja mám pocit len zvonka že ma to tam tak nejako páli ...ale ten sedací kúpel v bylinkách to je fakt super robila som si len raz s tou alchemilkou a dosť sa mi uľavilo a s tým repíkom som počula že to viac vysušuje ...len stále sa nedá to robiť tie kúpeli :/

Laurina22

Emanuelita absolutne by som sa na tvojom mieste nevyjadrovala ku Kekovi...

Primitivny chlap,to je vsetko...

Inak,zatial mi ta prva pomoc Rosalgin zabral...

beba55

ahoj emanuelita, fungicidin je dobry, ale ak tam mas aj bakterialny zapal, tak to asi nebude stacit. Na ukludnenie a oba typy zapalu pomaha odvar z repika (vlazny). Ak ti to ani potom neprejde, urcite navstiv gynekologa.
zdravim beba55