Kvasinka-Ako sa jej konecne zbavit?

emanuelita

beba55 ten candivac som už užívala aj femivaxin a to mi moc nepomohlo...
rosalgin je super vec ale tiež si nemyslím že je ho vhodné používať stále ale robím si to tiež často len teraz potrebujem niečo asi viac a chcem vyskušať ten fugicidin krém lebo ten som ešte nemala...a to som ich už vyskúšala veľa ...no ak sa mi to do budúceho týždna nepolepší budem musieť bežať ku gynekologovi...

emanuelita

Baby neviem načo na takého primitíva čo to napísal reagujete...ja hovorím keby mali chlapy zažívať to čo my ženy tak neprežijú ani deň! s takýmto problémom a vôbec si ženy nevážia za to čím si musia prejsť a to aj kvôli tomu že existuju chlapy ktorý fakt sú prenášači týchto bacilov len im to nič nerobí ale partnerke narobí na celý život problém...keko a čo je teda téma hodná muža? koľko ošukal žien za život?!

beba55

na opakované kvasinkové infekcie mne pomohol Candivac. Sú to kapsulky, ktoré sa užívajú ústne 3 mesiace, najprv 10 dní a potom 20 dní pauza. A tak ďalej až do využívania. Stojí asi 17 euro, ale oplatí sa to. Možete ho užívať dva krát do roka. Ja som ho kúpila v lekarni pri Tesco-Lamač. želám skoré uzdravenie.

emanuelita

ahojte prečítala som si celú vašu debatu nakoľko ma trápi podobný problém a hľadám rýchlu pomoc...som po úžívaní antibiotík a som chronická pacientka na mykózu už niekoľko rokov s tým bojujem stále výtok a tak ale teraz ma to aj neskutočne páli používam zatiaľ canesten krém a rosalgin na výplach ale to už zlyháva tak som dnes robila sedací kúpeľ z alchemilky...no už som hľadala čo si zajtra kúpim v lekárni plánujem mycomax tu jednu tabletu a hľadala som tu nejakú masť ktorú som ešte nemala a tu som sa dočítala o tom fungicidine ...tak to si kúpim :) ale chcela som sa spýtať ako to je s tou sodou bikarbonou? koľko lýžíc do vody či ako? a laurina 22 ty si to skúšala? a ten roztok čo tu spomínate čo to je? Tpch sa nejako vyzná tak ma to zaujíma lebo také názvy ako tu ona píše som ešte nepočula a ani mi to lekári nedávali...btw k lekárovi sa mi tiež vôbec ale vôbec nechce tiež si tam pripadám ako keby ani nevedel čo má so mnou už robiť a všetko na mne len skúša a to už je môj druhý lekár ten prvý bol fakt debil :D

Laurina22

Ved,presne toto som si aj ja povedala...Farmaceutky s kavickou v ruke na mna pozerali,o com hovorim.

"My take nerobime slecna.."

tpch

Laurina, to su tie rychlokvasene lekarne, kde nic nerobia...hlavne sietovky su o nicom. Neboj, dakde ti to hadam urobia..

Laurina22

Tpch dnes som si bola dat zarobit ten tvoj zazrak a pozerali na mna ako na debilku...

Zajtra skocim do lekarne v Ruzinove na poliklinike,tam by to mohli vediet zarobit...

Chcela som skocit aj k dokymu,ale ma poradnu pre neplodne pary,tak tam radsej nepojdem pokusat stastie:-)