Kvasinka-Ako sa jej konecne zbavit?

Maoam

stale rovnako, teda 57 (na vysku 165) :-(((

chcem mat aspon 54, ty si vyssia odo mna, ze? ach 52 wow to si teda musela vyzerat

Laurina, HAK ti moze sposobovat aj tie kvasinky, nechces ju fakt vysadit? aku HAK beries? niekedy je problem v type, mozno by pomohla zmena, zvlast ak mas HAK ktora priaznivo posobi na plet, tie zvyknu sposobovat viac problemov so sliznicami (plet, akne zlepsia, ale zato je viac problemov s kvasinkami) no a vysadenim HAK by mozno razom zmizli kvasinky (kedze asi zle znasas privela estrogenu) a aj by si schudla...

Laurina22

Maoam stale som na tom rovnako,mam 57:-///

A ja chcem naspat mojich 25!!!!Keby som vysadila HAK,mam ich naspat,to viem,mojich 52....

A ty?

Laurina22

Lulu ja som tu uz pisala,ze gynekologa som zmenila.Pretoze moj predosly lekar je sice ospevovany ale mne nepomohol.Absolutne.Rok ma len pchal neviem cim dokopy.

A neviem,ci je to o sustredeni,toto nemozes porovnavat s otehotnenim,pretoze kocky,co nevedia otehotniet,nic nesvrbi,nic nepali,mozu sa bez problemov pomilovat s partnerom a kopu kopu dalsich inych veci by som vedela pisat a porovnavat.

lulu22

a ešte taká otázka, keď tam tak často chodíš, neposlal ťa na nejaké vyšetrenie imunity? počula som, že za takými vecami môže byť aj cukrovka.. či nejaké iné ochorenie.
alebo to je v tvojom prípade ako so ženami, čo nemôžu otehotnieť..tak sa na to strašne sústredia, snažia sa, že sa to nedarí, v hlave majú myšlienku, že sa to nedarí..a keď na to "zabudnú" na dovolenke, či inom rozptýlení, otehotnia. poznám veľa takých prípadov.
ty sa strašne sústredíš na to zbaviť sa toho, že máš vo vnútri nervozne myšlienky a telo nie je v pohode..tak moc sa toho chceš zbaviť a skúšaš veľa preparátov, čo telo asi nevie zniesť. Jasné, chápem, že musíš byť z toho zúfalá, že sa ti nedarí zbaviť sa toho..ale fakt, keď chodíš toľko krát k lekárovi a on na tebe len zarába a nikam ťa nepošle na vyšetrenie..tak skús zmeniť gyn.

Maoam

Obsah Candivac:

30 tabliet

Charakteristika Candivac:

Candivac sú kapsuly z materiálu rastlinného pôvodu. Používa sa najmä u žien s opakovanými zápalmi genitálií kvasinkového pôvodu. Je ho možné použiť u oboch pohlaví, napríklad pri akné a k zvyšovaniu nešpecifickej imunity pri opakovaných infekciách rôzneho pôvodu.

Zloženie Candivac:

Candida albicans lysatum cryodessicatum, candida krusei lysatum cryodessicatum, candida glabrota lysatum cryodessicatum, propionibacterium acnes lysatum cryodessicatum, oxid kremičitý, laktóza, zemiakový škrob.

Dávkovanie Candivac:

1 tbl denne na lačno.