Kvasinka-Ako sa jej konecne zbavit?

RNG

Oprasim starsie, uz zahrabane:
Radove daleko najviac candidy je v crevach. Ked sa tam vyhubi a nasadia spravne probiotika, tieto spravidla vyrobia dost protilatok proti candide inde v tele.

Candidu si sami vypestujeme potravou bohatou na cukry, co podporuje kvasne kultury a chudobnou na vlakniny, co sluzia ako potrava pre probiotika.

Viac najdes cez Google.sk zadanim rng, candida.

K tomu mozem pridat este enzym Candex, ktory tiez pomaha rozkladat bunkove steny candidy a roznych plesni.

macka26

candivac nepomoze... prelustrujte trosku internet... ja som lauri pisala uz ako na to, stale si melie svoje :D a neda si povedat. ja viem co hovorim skusila som aj nemozne... ziaden gynekolog vas kvasiniek nikdy nezbavi.

Laurina22

Mi hovor.

Mna velmi boli chrbat,zatial som si ale nedala tabletku.Snazim sa sediet vyrovnana aj ked sa to neda,boli ma to:-/

Dufam,ze sa das rychlo doporiadku Maoam.

Maoam

bola som operovana a stale to nie je ok :-( vyzera to tak ze opät pojdem do nemocnice lebo sa to nezlepsuje

mne stacia uz len tie tri kg, ale tie nie a nie dat dole, to je fakt umorne ale nechcem na to ist stylom ze prestanem jest to nema vyznam

momentalne som este aj prechladnuta a strasne ma bolia krize a chrbat uz treti tyzden, nenormalne

Maoam

no nechudnem ako vidis :-D drzi sa to ako kliest ale je pravda ze nesportujem uz vyse mesiaca zo zdravotnych dovodov a tento rok ani nebudem uz, takze jedine strava a to je u mna tazke tak ale snazim sa ako viem

Laurina22

Maoam som vyssia o 2 cm:-)))

Stale chudnes teda?

HAK beriem proti otehotneniu.Ja sa nedokazem spoliehat na Pharmatex,prerusovanu suloz alebo kondomy.