Kvasinka-Ako sa jej konecne zbavit?

danny126

Ahojte ja mam problem s kvasinkou uz 4 roky od jedneho gynekologickeho zakroku no posledny polrok je to uz neskutocne pravidelne kazdy mesiac asi tyzden po menzese sa mi vratia kvasinky.moja gynekolobickami vzdy dala len nejaku mast a globule a odbila ma tym ze mam potom pouzivat vitagyn c no po nom mi bolo este horsie tak som sla k druhemu lekarovi a ten mi dal zas len mast a antimykotika ktore posobia celoplosne myslela som ze konecne bude klud no nie vcera sa mi zas vratili.uz som zufala ale aj nahnevana som v zahranici a nemozem ist k lekarovi.ako sa toho konecne zbavit????

macka26

ooooooooooooo tak to mas stastie... lebo ja tie globule neviem dostat... ale boraxgylerin ano... cize aspon na vyplachy :D

emanuelita

Ahojte no tak idem vám napísať ako som dopadla u doktora...neuveríte čo mi predpísal :D ani som mu o tom nič nehovorila iba som mu popísala čo som mala aké problémy a že mi zostal výtok a čo som všetko užívala...povedal mi že výtok neni problém a stále ma o tom presviedčal :D ako keby som idiot na neviem kedy mám problém resp. mykozu...ale o inom nakoniec mi teda dal tie Boraxglycerinov globule :) zjavne sa teda ešte používaju a k tomu mi pridal masť flucinar a mám si k tomu dať aj canesten a zmiešavať to s tým potom mi odporučil probiotiká PROBIOFIX vraj su veľmi dobré...teraz beriem candilac ale to som mu už ani nepovedala lebo ma zdrbal že ten fungicidin je síce fajn ale pôsobí iba proti mykoze a že ja tam môžem mať aj niečo viac.. :D teda neviem čo...ale o dva týždne budem mať výsledky zo steru takže uvidíme čo všetko tam nájdu...teraz mám momentálne svoje dni takže nič z toho ešte nepoužívam potom uvidíme :) ale najviac som sa pobavila ked mi dal leták o nových probiotických tamponoch ellen :D vôbec neverím že mi niečo také môže pomôcť ved ked mám menzes tak ide zo mňa všetko von ...a tampony aj tak nerada používam...ale reklama je reklama :D

tpch

Nystatin su antimykoticke vaginalne capiky, obsahuju rovnaku ucinnu latku ako mast Fungicidin. Vyraba ich firma Galvex. Je to sice nie moderna ucinna latka, ale niekedy stare overene prijemne prekvapi. Na kongres nejdem :-D

angela85

jejda, aj ja som skoro zo sale, no taka dedina trosku napravo od sale. ja ako som dobrala tie antibiotika a tabletky sa citim dobre. som si kupila aj nejake probiotika potom. je tomu uz tri tyzdne a stale sa citim dobre, aj menzes som prezila bez problemov, lebo pred tym sa mi to pred menzesom vzdy zhorsilo. tak dufam ze to je uz navzdy fuc a ak nie, tak si myslim ze skusim aj nejaku alternativnu liecbu. ale teraz sa citim skvelo

lhh

Ja som trpela kvasinkami asi 6 rokov.Nepoznám lieky, ktoré by som neskúsila.Bol to opakovaný kolotoč.Bol možno týžden kedy mi bolo dobre... a zas.Až mi raz sestrička od môjho lekára povedala, že mám jesť veľa bielych jogurtov a piť acidko. Proste všetko čo obsahuje laktobacilus.A ja som to skúsila.Najprv som kvasinky liečila tabletkami na vkladanie, ktoré mi predpísal lekár. Ak som ich dobrala, tak som brala tabletky na vkladanie na obnovenie mikloflory- je to veľmi dôležité.Popri tom som jedla aj probiotika Nutrolin B a každý den biely jogurt a acidko. Verte - neverte po 6 rokoch trápenia som sa z toho dostala. Už som aj zabudla na ten pocit, že tam dole ma nič nesvrbí :)) a dodnes jem min. jeden biely jogurt denne, poprípade pohár-dve acidka.Boli aj menšie obdobia, kedy som na to zabúdala, ale svrbenie mi opäť pripomenulo, že moje telo potrebuje laktobacilus :)) Takže dámi,najprv vyliečiť mikozu a potom šup šup do potravín na mliečné zásoby :)))